Nokia 5 kuoret

Nokia 5 kuoret pitävät uuden "suomalaisen" puhelimesi suojassa! Nokia teki nimenä comebackin älypuhelinmarkkinoille ja samassa me täällä Mobiilitukussa halusimme olla ensimmäisessä aallossa suojaamassa nämä harvinaisuudet. Tervetuloa!.

Tuotteet

2 tuotetta

Nokia 5 kuoret – mitä uusi nokialainen tarjoaa?

Nokia 5 kuoret turvaavat uutukaisen laitteesi. Nokia julkaisi 2017 kolme uutta laitetta ja teki näin comebackin älypuhelinmarkkinoille. Ilmeisesti sinä olet niitä onnekkaita, jotka ovat jo oman puhelimensa saaneet? Kysyntä laitteisiin on ollut odotettua suurempaa ja siksi laitteilla onkin ollut pieniä toimitusvaikeuksia. Mitä Nokia 5 puhelin sitten tarjoaa ja miksi oma puhelin kannattaa turvata Nokia 5 kuorilla ja koteloilla?

Nokia 5 kuorien alta löydät hieman kaarevan 5,2” näytön, 16gb sisäistä muistia, uusimman Android 7.1.1 käyttöjärjestelmän sekä totutusti laadukkaan 13 megapikselin takakameran. Tämä yhdistettynä ajattoman tyylikkääseen muotoiluun tarkoittaa sitä, että sinunkin kannattaa turvata puhelimesi kauppamme Nokia 5 suojakuorilla. Suojakuoria löydät monenlaisia, kuten monen väriset lompakkotelot sekä iskun ja kolhun kestävät ARMOR suojakoret. Jotta saisit kaiken irti puhelimesi kokemuksesta, lue alta mitä lisätarvikkeita suosittelemme laitteelle.

Nokia 5 kuoret – mitä muita tarvikkeita kaveriksi?

Nokia 5 kuoret pitävät kyllä puhelimesi turvassa, mutta mitä muuta puhelimesi oikein voikaan tarvita? Ehkäpä yleisin lisätarvike mitä puhelimelle ostetaan, on kaikessa yksinkertaisuudessaan näytön mikrokuituliina, jolla voit tarvittaessa puhdistaa puhelimen näytön. Tämä näppärä pikku liina menee kätevästi vaikkapa Nokia 5 kuorista lompakkokotelon setelitaskussa mukana. Toinen idea lisätarvikkeiksi ovat huippusuositut varavirtalähteet, joilla lataat puhelimesi täyteen jopa 6 kertaa. Niin sanottu voimapankki onkin loistava kaveri aina matkustaessa, retkillä tai vaikkapa ihan mökillä, jos tavallista virtaa on vaikeasti saatavilla. Viimeinen vinkki monelle voisi olla hieman hauskuutta kuvaamiseen tuova 3in1 linssisetti, jonka voi asettaa myös useimpia Nokia 5 kuorien päälle ja saada hienoilla efekteillä erilaisia kuvia. Linssisetissä on mukana kolme erilaista linssiä: laajakulma, macro ja ns. fish-eye linssi. Näillä kolmella linssillä saat Facebook ja Instagram tiliisikin lisää puhtia!

Nokia 5 kuoret – kuinka niitä saa?

Kuinka Nokia 5 kuoria sitten voi tilata? No se on todella helppoa. Etsi valikoimistamme vain sinulle sopivat tuotteet, lisää ne ostoskoriin ja sivuston oikeasta yläkulmasta vain kassalle. Toimittamme Nokia 5 suojakuoret aina täysin ilmaisella, NOPEALLA, toimituksella suoraan kotiasi. Saat myös mahtavan asiakaspalvelumme kaupan päälle!