Nokia 5.4 Kuoret

Nokia 5.4 kuoret on suunniteltu sopimaan täydellisesti puhelimen kanssa yhteen. Ne jättävät kaikki tarvittavat liittimet ja näppäimet vapaasti käytettäväksi, mutta samalla suojaavat puhelintasi kaikilta mahdollisilta iskuilta, kolhuilta ja lialta. Suojakuorilla saat myös lisäksi muokattua Nokia 5.4 puhelimestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat, sillä erilaisia värejä, kuvioita ja materiaaleja löytyy mahdottoman monia. Halutessasi voit myös yhdistellä niihin valikoimastamme löytyviä erilaisia pidikkeitä, joilla saat huomattavasti paremman otteen puhelimestasi. Muistathan, että tilatessasi yli 15 eurolla saat tuotteillesi täysin ilmaisen toimituksen. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin voit aina ottaa yhteyttä meidän ammattitaitoiseen asiakaspalveluun. Eikun rohkeasti tutustumaan Nokia 5.4 suojakuoriin ja muihin tuotteisiin! Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun.

Nokia 5.4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 5.4 kuorilla turvaat laitteen

    Nykyaikaiset puhelimet on valmistettu näyttävistä ja tyylikkäistä materiaaleista, mutta samalla ne ovat myös todella liukkaita. Valikoimamme suojakuorilla saat heti tukevamman otteen Nokia 5.4 puhelimestasi, eikä se pääse vahingossa luiskahtamaan kädestäsi. Nokia 5.4 kuoret myös suojaavat puhelintasi kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Näin puhelimesi säilyy upouutena vielä kauan! Samalla myös jälleenmyyntiarvo säilyy lähempänä alkuperäistä. Suojaavuus ei kuitenkaan ole kuorien ainut ominaisuus, sillä niillä saat muokattua Nokia 5.4 puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat. Valittavana on monenlaisia värejä, kuvioita ja materiaaleja, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin.

    Parhaat kuoret Nokia 5.4 puhelimelle?

    Yksiä parhaita kuoria en valitettavasti voi nimetä, mutta muutaman lempparin voin ehdottomasti listata! Perinteisistä kuorista yksi ehdoton suosikki on Ultraohut suojakuori. Tämän avulla pidät Nokia 5.4 puhelimesi ihanan virtaviivaisena ja ohuena, mutta samaan aikaan hyvin suojattuna. Se on myös täysin läpinäkyvä, eli puhelimen omat designit jäävät mukavasti näkyviin. Toinen vaihtoehto on Brushed suojakuori, joka on viimeistelty näyttämään harjatulta metallilta ja ylä- sekä alareunassa on näyttävä hiilikuitukuviointi. Se on väriltään musta, joka on todettu aina tyylikkääksi ja toimivaksi.

    Nokia 5.4 puhelimelle on myös saatavilla Lompakko Suojakoteloita, jotka ovat astetta suojaavampia. Niissä on todella kätevä kansiläppä, johon mahtuu aina mukaan muutama tärkein kortti, sekä vaikka hieman käteistä. Kansiläpän saa myös taitettua telineeksi, joten pä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä