Nokia 5.4 Kuoret

Nokia 5.4 kuoret on suunniteltu sopimaan täydellisesti puhelimen kanssa yhteen. Ne jättävät kaikki tarvittavat liittimet ja näppäimet vapaasti käytettäväksi, mutta samalla suojaavat puhelintasi kaikilta mahdollisilta iskuilta, kolhuilta ja lialta.

Tuotteet

8 tuotetta

Nokia 5.4 kuorilla turvaat laitteen

Nykyaikaiset puhelimet on valmistettu näyttävistä ja tyylikkäistä materiaaleista, mutta samalla ne ovat myös todella liukkaita. Valikoimamme suojakuorilla saat heti tukevamman otteen Nokia 5.4 puhelimestasi, eikä se pääse vahingossa luiskahtamaan kädestäsi. Nokia 5.4 kuoret myös suojaavat puhelintasi kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Näin puhelimesi säilyy upouutena vielä kauan! Samalla myös jälleenmyyntiarvo säilyy lähempänä alkuperäistä. Suojaavuus ei kuitenkaan ole kuorien ainut ominaisuus, sillä niillä saat muokattua Nokia 5.4 puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat. Valittavana on monenlaisia värejä, kuvioita ja materiaaleja, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin.

Parhaat kuoret Nokia 5.4 puhelimelle?

Yksiä parhaita kuoria en valitettavasti voi nimetä, mutta muutaman lempparin voin ehdottomasti listata! Perinteisistä kuorista yksi ehdoton suosikki on Ultraohut suojakuori. Tämän avulla pidät Nokia 5.4 puhelimesi ihanan virtaviivaisena ja ohuena, mutta samaan aikaan hyvin suojattuna. Se on myös täysin läpinäkyvä, eli puhelimen omat designit jäävät mukavasti näkyviin. Toinen vaihtoehto on Brushed suojakuori, joka on viimeistelty näyttämään harjatulta metallilta ja ylä- sekä alareunassa on näyttävä hiilikuitukuviointi. Se on väriltään musta, joka on todettu aina tyylikkääksi ja toimivaksi.

Nokia 5.4 puhelimelle on myös saatavilla Lompakko Suojakoteloita, jotka ovat astetta suojaavampia. Niissä on todella kätevä kansiläppä, johon mahtuu aina mukaan muutama tärkein kortti, sekä vaikka hieman käteistä. Kansiläpän saa myös taitettua telineeksi, joten pääset nauttimaan lempisarjoistasi missä ja milloin haluat!

Täydellinen Nokia 5.4 suojaus panssarilasilla

Löydettyäsi sopivat Nokia 5.4 suojakuoret tai -kotelon, kannattaa seuraavaksi tutustua näytönsuojiin ja erityisesti panssarilaseihin. Ne pitävät kallisarvoisen näytön suojassa ottamalla kaikki mahdolliset iskut ja kolhut vastaan. Panssarilasit ovat täysin läpinäkyviä ja ohuita, joten niiden paikallaanoloa ei käytettäessä edes huomaa. Ne on myös hyvin helppo asentaa paikalleen, sinun täytyy vain puhdistaa Nokia 5.4:n näyttö riittävän tarkasti, jotta väliin ei jää pölyä tai muuta roskaa. Nämä nimittäin aiheuttavat ikäviä ilmakuplia näytön ja panssarilasin väliin. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä vaikka panssarilasin asennuksesta, niin voit aina ottaa meihin yhteyttä asiakaspalvelun kautta!