Nokia 5.3 Kuoret

Nokia 5.3 kuoret ovat tärkeä lisävaruste jokaiselle kyseisen puhelimen omistavalle, sillä hyvin suojattu puhelin on samalla pitkäikäinen puhelin. Laitteen suojaaminen on järkevää ja kaiken lisäksi myös hyvin edullista. Saat hyvän suojan Nokia 5.3 puhelimellesi vain noin 20-30 eurolla, joten kuorten hankkiminen ei jää rahasta kiinni. Pieni investointi takaa, että sinulla ja uudella puhelimellasi on pitkä yhteinen tulevaisuus yhdessä. Tiesithän, että toimitamme kaikki suojakuoret Nokia 5.3 puhelimelle super nopeasti vain 1-3 arkipäivässä tilauksen tekemisen jälkeen. Tilaus toimitetaan suoraan postilaatikkoosi, eikä tästä aiheudu sinulle mitään lisäkuluja. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamasi puhelintarvikkeet, onnistuu se 30 päivän sisällä lähetyksen saapumisesta. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Nokia 5.3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Parhaat Nokia 5.3 suojakuoret helposti Mobiilitukusta

     Nokia 5.3 on HMD Global yhtiön julkaisema puhelin, joka täyttää älypuhelimen tärkeimmät kriteerit vuonna 2020: Laitteessa on suuri 6.55” kokoinen 16 miljoonaa väriä toistava näyttö, neljä kameraa takapuolella tyylikkäässä pyöreässä muodossa sekä moderni USB-C liitin. Tähän persoonallisesti viimeisteltyyn puhelimeen löydä meiltä Mobiilitukusta laitteen iskunkestäväksi tekevät kuoret sekä panssarilasit.

     Verkkokauppamme on palvellut asiakkaita jo vuodesta 2013 lähtien, joten voit huoletta tehdä helpot ostokset. Suomalaisena yrityksenä toimitamme kaikki Nokia 5.3 kuoret nopeasti ja luotettavasti perille vain parissa arkipäivässä. Saat kaikkiin tuotteisiin kattavan takuun sekä yli 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden. Tarjoamme sinulle vain testattuja ja hyväksi havaittuja suojatuotteita, joten löydät varmasti parhaan mahdollisen suojan puhelimeen.

     Suojan lisäksi myös tyyliä

     Jokaisen Nokia 5.3 kuoren ensisijainen tehtävä on suojata puhelinta siihen kohdistuvilta osumilta, ettei näyttö tai puhelimen runko pääsisi rikkoontumaan. Näiden lisäksi ne tarjoavat myös tyyliä sekä uusia värejä ja kuvioita laitteen pintaan. Voitkin personoida puhelimen täydellisesti juuri sinunlaiseksesi. 

     Haluatko nokialaisen pintaan esimerkiksi mustaa nahkaa vai onko hakusessa mahdollisimman huomaamaton kirkaspintainen silikonisuoja? Meiltä löytyy molempia vaihtoehtoja, sekä kaikkea näiden välistä! Kaikista suosituimmat kuoret ovat väriltään mustat, ruusukultaiset tai pinkit. Nokia 5.3 puhelimen kanssa sopii kuitenkin täydellisesti myös siniset ja kultaiset suojatuotteet. Kuviolliset kotelot ovat myös haluttuja, sillä etenkin naiset haluavat suojata laitteet mahdollisimman värikkäästi.

     Käytä USB-C porttia helposti kuorten kanssa

     Nokia 5.3 on varustettu USB-C liittimellä, joka onkin kaikista yle

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä