Nokia 5.3 Kuoret

Nokia 5.3 kuoret ovat tärkeä lisävaruste jokaiselle kyseisen puhelimen omistavalle, sillä hyvin suojattu puhelin on samalla pitkäikäinen puhelin. Laitteen suojaaminen on järkevää ja kaiken lisäksi myös hyvin edullista.

Tuotteet

8 tuotetta

Parhaat Nokia 5.3 suojakuoret helposti Mobiilitukusta

Nokia 5.3 on HMD Global yhtiön julkaisema puhelin, joka täyttää älypuhelimen tärkeimmät kriteerit vuonna 2020: Laitteessa on suuri 6.55” kokoinen 16 miljoonaa väriä toistava näyttö, neljä kameraa takapuolella tyylikkäässä pyöreässä muodossa sekä moderni USB-C liitin. Tähän persoonallisesti viimeisteltyyn puhelimeen löydä meiltä Mobiilitukusta laitteen iskunkestäväksi tekevät kuoret sekä panssarilasit.

Verkkokauppamme on palvellut asiakkaita jo vuodesta 2013 lähtien, joten voit huoletta tehdä helpot ostokset. Suomalaisena yrityksenä toimitamme kaikki Nokia 5.3 kuoret nopeasti ja luotettavasti perille vain parissa arkipäivässä. Saat kaikkiin tuotteisiin kattavan takuun sekä yli 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden. Tarjoamme sinulle vain testattuja ja hyväksi havaittuja suojatuotteita, joten löydät varmasti parhaan mahdollisen suojan puhelimeen.

Suojan lisäksi myös tyyliä

Jokaisen Nokia 5.3 kuoren ensisijainen tehtävä on suojata puhelinta siihen kohdistuvilta osumilta, ettei näyttö tai puhelimen runko pääsisi rikkoontumaan. Näiden lisäksi ne tarjoavat myös tyyliä sekä uusia värejä ja kuvioita laitteen pintaan. Voitkin personoida puhelimen täydellisesti juuri sinunlaiseksesi. 

Haluatko nokialaisen pintaan esimerkiksi mustaa nahkaa vai onko hakusessa mahdollisimman huomaamaton kirkaspintainen silikonisuoja? Meiltä löytyy molempia vaihtoehtoja, sekä kaikkea näiden välistä! Kaikista suosituimmat kuoret ovat väriltään mustat, ruusukultaiset tai pinkit. Nokia 5.3 puhelimen kanssa sopii kuitenkin täydellisesti myös siniset ja kultaiset suojatuotteet. Kuviolliset kotelot ovat myös haluttuja, sillä etenkin naiset haluavat suojata laitteet mahdollisimman värikkäästi.

Käytä USB-C porttia helposti kuorten kanssa

Nokia 5.3 on varustettu USB-C liittimellä, joka onkin kaikista yleisin liitintyyppi vuonna 2020. Liittimen hyvänä puolena on, että latauskaapelin voi asettaa siihen kummin päin tahansa ja se istuu vaivattomasti paikoilleen. Kun sinulla on suojakuoret, voit ladata puhelinta kuten ennenkin, eikä ylimääräistä suojaa tarvitse irrottaa missään vaiheessa. Liitinaukko on tehty sen verran suurikokoiseksi, että suuremmallakin latauspäällä varustetun kaapelin saa pujotettua reiästä helposti paikoilleen.

Myös näppäinpaikat on huomioitu jokaisessa kuoressa, joten Nokia 5.3 sivunäppäinten käyttäminen on vaivatonta. Takapuolella sijaitsevan sormenjälkitunnistimen kohdalla on aina reikä, joten saat käytettyä puhelinta kuten ennenkin, mutta turvallisemmin!