Nokia 5.1 kuoret

Nokia 5.1 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan tehden laitteestasi tyylikkään ja särmikkään näköisen. Niillä muokkaat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat.

Tuotteet

2 tuotetta

Nokia 5.1 kuoret pidentävät laitteesi elinikää

Nokia 5.1 ilmestyi kauppoihin heinäkuussa 2018 tasan vuosi edeltäjänsä Nokia 5 puhelimensa jälkeen. Nokia 5.1 on nimensäkin mukaisesti edeltäjästään tehty uudempi ja päivitetty versio. Vaikka mallien nimet ovat hyvin lähellä tosiaan, niin muistathan, että samat kuoret eivät sovi molempiin malleihin. Näyttävä ja suuri 5,5 tuuman Full HD+ IPS –näyttö varmistaa ihanteellisen käyttäjäkokemuksen videoita katsellessa tai pelatessa. Nokia 5.1 laitteen hienostunut ja viimeistelty ilme on luotu yhdestä alumiinipalasta, joka on kauniisti pyöristetty kulmista varmistamaan loistava näppituntuma käyttäjän käsissä. Kuvaamisesta nauttiville laitteesta löytyy 8 + 16 MP etu- ja takakamera, sekä muistikortinpaikka, jotta tila ei pääse loppumaan kesken. Jos olet onnekas ja omistat tämän upean puhelimen tai aiot ostaa sen, niin muistathan suojata sen yhteen sopivilla Nokia 5.1 kuorilla. 

Nokia 5.1 kuoria jokaisen makuun ja tarpeeseen 

Valikoimastamme löydät Nokia 5.1 kuoria laidasta laitaan, jotta löydät käyttöösi juuri sopivimman vaihtoehdon. Lompakkomalliset Nokia 5.1 kuoret ovatkin nousseet viime aikoina suureen suosioon niiden kätevyyden takia. Lompakkomalliseen kuoreen saat mukaan tärkeimmät maksukorttisi, joten kauppaan lähtiessä sinun ei tarvitse aina kantaa lompakko mukanasi. Lisäksi kotelon läppä suojaa laitteen näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa repussasi tai laukussasi. Jos lompakkomalliset kuoret eivät ole sinun makuusi, niin puhelimen takaosan suojaavista Nokia 5.1 kuorista löydät useita eri vaihtoehtoja mallin, värin ja ominaisuuksien suhteen.

Nokia 5.1 kuorilla ja panssarilasilla on suojattu kauttaaltaan 

Uuden puhelimen näytön suojana on aina suojakalvo, joka on asennettu siihen jo tehtaalla. Suojakalvo on hyvä suoja näytöllä naarmuja, likaa ja sormenjälkiä vastaan, mutta se kannattaa vaihtaa mahdollisimman nopeasti näytön panssarilasiin. Nokia 5.1 näytön panssarilasi on valmistettu 9 kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi ja puhelimen tippuessa maahan se ottaa iskun vastaan puhelimen oman näytön sijasta. Se on helppo asentaa ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena, kuin ilman lasia. Suosittelemme lämpimästi panssarilasin käyttöä kaikkien Nokia 5.1 kuorien kanssa, jonka jälkeen pienet pudotukset eivät enää säikäytä sinua!

Toimitamme kaikki Nokia 5.1 kuoret nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella kotimaisesta varastostamme. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten toimituskulut ovat aina ilmaiset. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!