Nokia 5.1 kuoret

Nokia 5.1 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan tehden laitteestasi tyylikkään ja särmikkään näköisen. Niillä muokkaat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. Valikoimastamme löydät Nokia 5.1 kuoria eri mallisina, värisinä ja ominaisuuksilla varustettuna, joten niiden valitseminen kannattaa aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitsee. Toisten makuun ovat lompakkomalliset Nokia 5.1 kuoret, kun taas toiset etsivät mahdollisimman huomaamatonta suojaa. Oli valintasi mitkä tahansa Nokia 5.1 kuoret, niin muistathan viimeistellä suojauksen vielä näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa puhelimen näytön päälle, jonka jälkeen pienet pudotukset eivät enää säikäytä sinua. Mobiilitukun porukka toivottaa sinulle mukavia ostoshetkiä kotimaisessa verkkokaupassamme!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 5.1 kuoret pidentävät laitteesi elinikää

    Nokia 5.1 ilmestyi kauppoihin heinäkuussa 2018 tasan vuosi edeltäjänsä Nokia 5 puhelimensa jälkeen. Nokia 5.1 on nimensäkin mukaisesti edeltäjästään tehty uudempi ja päivitetty versio. Vaikka mallien nimet ovat hyvin lähellä tosiaan, niin muistathan, että samat kuoret eivät sovi molempiin malleihin. Näyttävä ja suuri 5,5 tuuman Full HD+ IPS –näyttö varmistaa ihanteellisen käyttäjäkokemuksen videoita katsellessa tai pelatessa. Nokia 5.1 laitteen hienostunut ja viimeistelty ilme on luotu yhdestä alumiinipalasta, joka on kauniisti pyöristetty kulmista varmistamaan loistava näppituntuma käyttäjän käsissä. Kuvaamisesta nauttiville laitteesta löytyy 8 + 16 MP etu- ja takakamera, sekä muistikortinpaikka, jotta tila ei pääse loppumaan kesken. Jos olet onnekas ja omistat tämän upean puhelimen tai aiot ostaa sen, niin muistathan suojata sen yhteen sopivilla Nokia 5.1 kuorilla. 

    Nokia 5.1 kuoria jokaisen makuun ja tarpeeseen 

    Valikoimastamme löydät Nokia 5.1 kuoria laidasta laitaan, jotta löydät käyttöösi juuri sopivimman vaihtoehdon. Lompakkomalliset Nokia 5.1 kuoret ovatkin nousseet viime aikoina suureen suosioon niiden kätevyyden takia. Lompakkomalliseen kuoreen saat mukaan tärkeimmät maksukorttisi, joten kauppaan lähtiessä sinun ei tarvitse aina kantaa lompakko mukanasi. Lisäksi kotelon läppä suojaa laitteen näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa repussasi tai laukussasi. Jos lompakkomalliset kuoret eivät ole sinun makuusi, niin puhelimen takaosan suojaavista Nokia 5.1 kuorista löydät useita eri vaihtoehtoja mallin, värin ja ominaisuuksien suhteen.

    Nokia 5.1 kuorilla ja panssarilasilla on suojattu kauttaaltaan 

    Uuden puhelimen näytön suojana on aina suojakalvo, jo

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä