Nokia 4.2 kuoret

Löydät Nokia 4.2 kuoria nyt Mobiilitukusta! Puhelimen suojatuotteilla pidät tämän uuden nokialaisen ehjänä ja tyylikkäänä. Puhelimesta löytyy suuri 5.71 tuuman näyttö, jossa on jo trendikkääksi muodostunut yhden kameran ”notch” etupuolella. Jotta puhelimen suuri näyttö pysyisi turvassa, suosittelemme tietysti hankkimaan siihen sopivat suojakuoret. Valikoimistamme löydät kestosuosikiksi muodostuneet lompakkosuojakotelot, sekä muut värikkäät suojat. Muistathan panostaa myös näytön suojaamiseen! Näyttöä iskuilta suojaavat panssarilasit ovat ehdoton lisävaruste kaikille Nokia 4.2 omistajille, sillä ne tuovat turvaa näytölle. Kaikki puhelintarvikkeet lähtevät suoraan Suomen varastoltamme, mikä tekee toimituksistamme salaman nopeita!

Nokia 4.2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Kuoret suojaavat Nokia 4.2 puhelinta rikkoontumiselta

    Jotta puhelimesi voisi pysyä entistä paremmin turvassa ja uudenveroisena, kannattaa se suojata iskunkestävillä suojuksilla. Nämä arjen turvamuurit on yleensä valmistettu kestävistä materiaaleista kuten joustavasta TPU-muovista. Puhelinkoteloissa käytetään tehokkaasti likaa hylkivää vegaaninahkaa. Valitset sitten minkälaisen kotelon tai taustasuojan tahansa, on se varmasti pitkäikäinen ja miellyttävä käyttää. Kotelomalliset suojat ovat kaikista suosituimpia, sillä puhelin on joka puolelta turvassa kansien välissä. Kansiläppään on myös helppoa asettaa esimerkiksi luottokortti tai pari setelia. Kotelot ovatkin suojaavuuden lisäksi erittäin käytännöllisiä puhelintarvikkeita.

    Kannattaako suojakuorten hankinta Nokia 4.2 puhelimeen?

    Joskus saamme kommentteja siitä, että puhelimen suojien hankkiminen on täysin turhaa ja hukkaan heitettyä rahaa. Me olemme täysin eri mieltä, kuten myös asiakkaamme! Me todella uskomme puhelimen suojuksiin ja siihen, että pienellä rahasummalla puhelimeen on mahdollista saada täydellinen iskunkestävyys. Iskunkestävyyden lisäksi, monet suojatuotteet helpottavat puhelimen käyttöä tai tekevät siitä persoonallisen näköisen. Vain muutaman kympin ostoksella, pystyt piristämään puhelimesi ulkonäköä silmänräpäyksessä: Vaihda puhelimen väri esimerkiksi pinkiksi, punaiseksi, kultaiseksi tai hopeiseksi.  

    Mitä muita tarvikkeita kannattaa käyttää puhelimen kanssa?

    Mikä olisi hauskempaa, kuin yhdistää kauniit taustakuoret parhaiden ja kätevimpien lisätarvikkeidemme kanssa? No ei mikään! Listaamme nyt muutaman lempitarvikkeemme, jotka kulkevat kätevästi puhelimesi mukana tilanteesta riippuma

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä