Nokia 4.2

Nokia 4.2 kuoret ovat laskeutuneet Mobiilitukkuun. Nokia 4.2 suojakuorilla pidät tämän uutukaisen Nokialaisen turvassa ja tyylikkäänä. Puhelimesta löytyy suuri 5.71 tuuman näyttö, jossa on jo trendikkääksi muodostunut yhden kameran ”notch” etupuolella. Laite on varusteltu uusimmalla Android 9.0 käyttöjärjestelmällä, joka on taattua tehokkuutta Nokian toimesta. Jotta puhelimesi suuri näyttö pysyisi turvassa, suosittelemmekin tietysti hankkimaan sille sinun ikiomat Nokia 4.2 suojakuoret. Valikoimistamme tulet löytämään kestosuosikiksi muodostuneet lompakkosuojakotelo, sekä muut klassiset suojat kuten useamman väriset taustakuoret. Näytön panssarilaseista parhaimmistoa ovat Quick & Easy lasimme, joka turvaa sinunkin puhelimesi näytön kaikissa pahimmissa tilanteissa. Kaikki tuotteemme lähtevät suoraan Suomen varastoltamme, mikä tekee toimituksistamme salaman nopeita!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 4.2 suojakuoret pitävät suomalaisten klassikon turvassa 

    Jotta puhelimesi voisi pysyä entistä paremmin turvassa ja uuden näköisenä, kannattaa se suojata hankkimalla puhelimellesi tarkoitetut Nokia 4.2 kuoret. Nämä arjen turvamuurit on yleensä valmistettu suojaavista materiaaleista kuten joustavasta TPU-muovista, joka imee iskuja tehokkaasti itseensä, tai hyvin likaa hylkivästä vegaaninahasta. Materiaalivalinta Nokia 4.2 kuorissa on oikeastaan täysin sinun mieltymyksiesi mukainen valinta, sillä valitsemalle suojaavan ja omaan käteesi sopivan materiaalin, takaat itsellesi varmuuden siitä, että ostamasi tuote on ollut mieluinen. Suosituimpia Nokia 4.2 kuoria ovat läpälliset suojat, joiden avulla mukana kulkee niin kirjastokortti kuin luottokortitkin. Jos satut pitämään vielä käteisestä, löytyy suojista kätevä suuri setelitasku, jonne rahat voi sujauttaa.

    Ovatko Nokia 4.2 suojakuoret rahan haaskausta?

    Joskus saamme kommentteja siitä, että Nokia 4.2 kuorien ja koteloiden hankkiminen on täysin turhaa ja hukkaan heitettyä rahaa. Me olemme täysin eri mieltä! Me todella uskomme puhelimen suojaamiseen ja siihen, että laittamalla rahaa Nokia 4.2 suojakuoriin vaikkapa yhteensä sen 20-30€, on se todella edullinen vakuutus puhelimelle, jonka korjaaminen maksaisi useita satoja euroja. Tämän lisäksi Nokia 4.2 kuorilla ja muilla lisätarvikkeilla pystyt helpottamaan arkista käyttöäsi esimerkiksi videoita katsellessasi tai sohvalla puhelinta selatessasi. Tämän lisäksi tuolla muutaman kympin ostoksella, pystyt piristämään puhelimesi ulkonäköä silmänräpäyksessä, kun erilaiset Nokia 4.2 suojakuorien värit ja pinnat tuovat valtavan määrän vaihtoehtoja oman persoonallisuuden näyttämiseen. 

    Parhaat lisätarvikkeet Nokia 4.2 kuorten kaveriksi? 

    Mikä olisi hauskempaa, kuin yhdistää kauniit Nokia 4.2 suojakuoret parhaiden ja kätevimpien lisätarvikkeidemme kanssa? No ei tietyst

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä