Nokia 3.4 kuoret

Tuotteet

9 tuotetta

Nokia 3.4 suojakuoret antavat turvaa puhelimellesi liikutpa missä vain

Turvaa puhelimesi Nokia 3.4 suojakuorella tai lompakko suojakotelolla ja olet aina tavoitettavissa, koska puhelimesi ei rikkoonnu.

Myös edullinen puhelin kuten Nokia 3.4 kannattaa suojata suojakuorilla, silloin voit huolia vailla ottaa sen mukaan niin metsään kuin baariinkin.  Käsilaukussa tai taskussakaan ei puhelin soittele itsekseen, kun varustat sen Mobiilitukun lompakko suojakuorilla. 

Nokia 3.4 on hintaluokassaan pitkällä akunkestolla varustettu puhelin. Kun HMD Global esitteli Nokia 3.4:n, lupasi suomalaisyhtiö heti uutuudelleen kahden vuorokauden käyttöajan yhdellä latauksella. Akku ei lopu oitis vaikka tekisit pidemmänkin metsäretken tai kesän festarireissu venyisi. Reissumielellä kannattaa katsoa myös muita lisävarusteita laitteeseesi, varavirtalähde pelastaa, jos et heti pääse sähköpistokkeelle lataamaan puhelintasi. 

Nokia 3.4 lompakko suojakoteloita on meillä Mobiilitukussa hyvä valikoima. Edulliset suojakuoret voit valita, vaikka tarpeen tai mielialan mukaan vaihdettaviksi. Valikoimasta löytyvät niin klassiset perusvärit kuin hieman värikkäämmätkin mallit.  Tietenkin Nokia 3.4 puhelimeen löytyy myös läpinäkyvä suojakuori. 

Nokia 3.4 puhelimeesi suosittelemme myös panssarilasia 

Lisäturvaa luurillesi antaa panssarilasi. Sen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Jos puhelin sattuu putoamaan vaikkapa taskusta niin hyvä suojaus estää se vaurioitumisen. Tämä on varsinkin lapsen käytössä olevalle puhelimelle ehdoton lisävaruste suojakuoren lisäksi. Lisävarusteina löytyy myös kirkkaita suojakalvoja Nokia 3.4 puhelimeen vaikkapa suojakuoren lisäksi. Puhelimesi näyttö säilyy kirkkaana ja kovassakin käytössä selkeänä. 

Nokia 3.4 puhelimeen lisävarusteet samalla tilauksella

Verkkokaupastamme löydät lukuisan määrän erilaisia latureita, virtajohtoja ja suojakuorilla varustetun Nokia 3.4 puhelimesi näytönpuhdistukseen soveltuvia liinoja, ihan vain esimerkiksi. Vilkaise ihmeessä, mitä kaikkea nettikaupastamme löytyy. Saatat hyvinkin yllättyä iloisesti!

Mobiilitukun jo vuonna 2013 perustettu kotimainen verkkokauppa toimittaa kaiken tämän 1-3vrk kuluessa ja toki kotimaan varastolta.  Yli 20€:n arvoiset tilaukset saat ilman toimituskuluja. Vaihto- ja palautusaika on 30 vrk. Kiitetty, iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua tarvittaessa.