Nokia 3.4 kuoret

Nokia 3.4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 3.4 suojakuoret antavat turvaa puhelimellesi liikutpa missä vain

    Turvaa puhelimesi Nokia 3.4 suojakuorella tai lompakko suojakotelolla ja olet aina tavoitettavissa, koska puhelimesi ei rikkoonnu.

    Myös edullinen puhelin kuten Nokia 3.4 kannattaa suojata suojakuorilla, silloin voit huolia vailla ottaa sen mukaan niin metsään kuin baariinkin.  Käsilaukussa tai taskussakaan ei puhelin soittele itsekseen, kun varustat sen Mobiilitukun lompakko suojakuorilla. 

    Nokia 3.4 on hintaluokassaan pitkällä akunkestolla varustettu puhelin. Kun HMD Global esitteli Nokia 3.4:n, lupasi suomalaisyhtiö heti uutuudelleen kahden vuorokauden käyttöajan yhdellä latauksella. Akku ei lopu oitis vaikka tekisit pidemmänkin metsäretken tai kesän festarireissu venyisi. Reissumielellä kannattaa katsoa myös muita lisävarusteita laitteeseesi, varavirtalähde pelastaa, jos et heti pääse sähköpistokkeelle lataamaan puhelintasi. 

    Nokia 3.4 lompakko suojakoteloita on meillä Mobiilitukussa hyvä valikoima. Edulliset suojakuoret voit valita, vaikka tarpeen tai mielialan mukaan vaihdettaviksi. Valikoimasta löytyvät niin klassiset perusvärit kuin hieman värikkäämmätkin mallit.  Tietenkin Nokia 3.4 puhelimeen löytyy myös läpinäkyvä suojakuori. 

    Nokia 3.4 puhelimeesi suosittelemme myös panssarilasia 

    Lisäturvaa luurillesi antaa panssarilasi. Sen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Jos puhelin sattuu putoamaan vaikkapa taskusta niin hyvä suojaus estää se vaurioitumisen. Tämä on varsinkin lapsen käytössä olevalle puhelimelle ehdoton lisävaruste suojakuoren lisäksi. Lisävarusteina löytyy myös kirkkaita suojakalvoja Nokia 3.4 puhelimeen vaikkapa suojakuoren lisäksi. Puhelimesi näyttö säilyy kirkkaana ja kovassakin käytössä selkeänä. 

    Nokia 3.4 puhelimeen lisävarusteet samalla tilauksella

    Verkkokaupastamme löydät lukuisan määrän erilaisia latureita, virtajohtoja ja suojakuoril

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä