Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Screenor Full Cover Panssarilasi (2kpl)
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Screenor Full Cover Panssarilasi (2kpl)
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Screenor Full Cover Panssarilasi (2kpl) Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Screenor Full Cover Panssarilasi (2kpl)

Screenor

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Screenor Full Cover Panssarilasi (2kpl)

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: pe 24 touko - ti 28 touko

Erinomainen suojaavuus

Suomalaisen Screenorin Full Cover panssarilasi suojaa koko Samsung Galaxy S22 Ultra 5G puhelimen näytön tehokkaasti. Näytön muotojen mukaisesti valmistettu panssarilasi kattaa näytön kokonaan ja suojaa sitä erinomaisesti iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Koko näytön panssarilasi on ensiluokkainen tapa suojata näyttö kattavasti! Yli 11 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi Iskunkestävästä karkaistusta lasista valmistettu yli 11 kertaa tavallista lasia kovempi Screenor Full Cover panssarilasi kiinnittyy tukevasti näytön turvaksi. Mikäli lasi rikkoontuu, on se turvallista irrottaa, eikä näyttöön jää liimajälkiä. Kaareva muotoiltu ja ylimääräinen takuulasi Screenor Full Cover panssarilasi kaartuu näytön muotojen mukaisesti sen sivuille, suojaten näyttöä kauttaaltaan. Tämän vuoksi panssarilasia ei suositella käytettäväksi kuorten ja koteloiden kanssa, sillä ne saattavat irrottaa tai murtaa lasin. Paketti sisältää 2 kpl näytönsuojia. HUOM! Tutustu tarkemmin, kuinka laatutakuu toimii

29,99€

TukkuClub hinta 28,49€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!