Screenor Laatutakuu

Ainutlaatuinen SCREENOR asennus- ja kestävyystakuu on takuu, jonka myönnetään seuraavin ehdoin:

  • Takuu myönnetään SCREENOR Premium ja Full Cover Panssarilaseille. 
  • Takuu kattaa tuotteen  asennuksen, kiinnipysymisen, naarmuuntumisen ja rikkoontumisen. Lasituotteen ominaisuuksiin kuuluu, että suojatessaan laitetta se saattaa rikkoontua, mutta hyvityksenä tästä korvataan asiakkaalle kerran tuotteen mahdollinen rikkoontuminen.
  • Laatutakuun tarkoitus ei ole korvata mitään näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneita vahinkoja, koska tälläiset epämiellyttävät kulumajäljet ja rikkoutumiset olisivat usein helposti vältettävissä käyttämällä yhdessä varsinaisesti suojaukseen suunniteltuja SCREENOR-suojakuoria tai -suojakoteloita. 
  • Takuun voimassaolo edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita ja takuuehtoja

Mikäli et saa suojalasia onnistuneesti asennettua ohjeiden mukaan, tai kohtaat jonkun muun mielestäsi takuun alaisen ongelman Screenor tuotteen kanssa voit olla yhteydessä suoraan Screenoriin sähköpostitse info@screenor.fi ja kertoa ongelmasta kuvan ja yhteystietojen kera. Takuukäsittelyyn tarvitaan myös tieto Screenor suojalasin ostopaikasta ja hankinta-ajasta.  Takuutuote toimitetaan sinulle aina postitse, joten muistathan siksi liittää mukaan myös postiosoitteesi.

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan takuutuotteeseen per ostokerta ja takuu on voimassa 3kk ostohetkestä. Näytönsuojalasia hankittaessa on hyvä ymmärtää että kyseessä on lisäsuoja, jonka tarkoituksena on parantaa näytön kestävyyttä iskun kohdistuessa siihen. Erittäin harvinaisissa ääritapauksissa näytönsuojalasikaan ei estä kokonaan näyttöä rikkoontumasta. Varsinkin mikäli isku on kohdistunut suoraan laitteen runkoon ja näytönsuojalasi on pysynyt edelleen ehjänä. Takuu ei koskaan kata päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa tai muita välillisiä vahinkoja.

 

Tästä löydät kaikki Screenor näytön suojalasit:

Screenor Näytön Suojalasit