Screenor Laatutakuu

Tutustu Screenorin kattavaan laatutakuuseen ✨

Screenor Tuotteet
Screenor Laatutakuu

Ainutlaatuinen Screenor asennus- ja kestävyystakuu on takuu, jonka myönnetään seuraavin ehdoin:

  • Takuu myönnetään Screenor näytön- ja kameransuojalaseille, Smart ja Clever lompakkokoteloille sekä Bumper -suojakuorille, kun olet aktivoinut edun vähintään 2kk sisällä ostopäivämäärästä

  • Takuu kattaa näytönsuojalasin asennuksen, näytönsuojalasin kiinnipysymisen ja suojalasin reunojen sisäpuolelle kohdistuneen naarmuuntumisen sekä rikkoontumisen. Lompakkokotelon ja kuorien kohdalla tuotteen kulumisen sekä rikkoontumisen.

  • Laatutakuu kattaa 3kk:n ajalla lisäksi myös kaikki näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneet jäljet tai kulumat ainoastaan mikäli käytät sitä yhdessä SCREENOR -suojakuoren tai kotelon kanssa.

  • Huomaathan kuitenkin että Screenor laatutakuun tarkoitus ei ole korvata mitään näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneita vahinkoja koska tällaiset epämiellyttävät kulumajäljet ja rikkoutumiset olisivat usein helposti vältettävissä käyttämällä yhdessä varsinaisesti suojaukseen suunniteltuja SCREENOR-suojakuoria tai -suojakoteloita. Tällaiseksi etumme ulkopuoliseksi näytönsuojalasin normaaliksi kulumiseksi tai rikkoutumiseksi katsomme kaikki näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneet ja niistä alkaneet jäljet kuten esim. näytönsuojalasin reunojen kulumisen pudotessa tai osuessaan yhteen taskussa olevien avainten kanssa.

  • Edun lunastuksen edellytyksenä on, että rikkoutuminen täyttää laatutakuun ehdot, jotka löydät ajantasaisesti Screenorin sivulta.

  • Takuun voimassaolo edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita ja takuuehtoja.

Jos yllämainitut ehdot täyttyvät ota yhteyttä:

Laatutakuu -etuus kattaa näytönsuojalasin asennuksen, kiinnipysymisen ja laitteen pudotessa lasin reunojen sisäpuolelle kohdistuneen rikkoontumisen syystä riippumatta, sekä lompakkokotelon ja kuorien kohdalla esimerkiksi putoamisesta aiheutuneen tuotteemme rikkoontumisen tai kulumisen syystä riippumatta. Etuus kattaa voimassaoloajalla myös kaikki näytönsuojalasimme reunoihin kohdistuneet jäljet tai kulumat syystä riippumatta mikäli ne syntyvät käyttäessäsi sitä yhdessä SCREENOR -suojakuoren tai kotelon kanssa.

Kun olet aktivoinut laatutakuun, tulee vahingosta ilmoittaa suoraan Screenorille TÄSTÄ. Tämän jälkeen takuuasian hoitaminen siirtyy Screenorille ja heidän kauttaan lähetetään sinulle takuuehtojen täyttyessä uusi tuote.

Takuu on voimassa 3kk ostohetkestä

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan takuutuotteeseen per ostokerta ja takuu on voimassa 3kk ostohetkestä, mikäli tuote on akivoitu valmistajan palveluun 2kk sisällä ostohetkestä. Näytönsuojalasia hankittaessa on hyvä ymmärtää että kyseessä on lisäsuoja, jonka tarkoituksena on parantaa näytön kestävyyttä iskun kohdistuessa siihen. Erittäin harvinaisissa ääritapauksissa näytönsuojalasikaan ei estä kokonaan näyttöä rikkoontumasta. Varsinkin mikäli isku on kohdistunut suoraan laitteen runkoon ja näytönsuojalasi on pysynyt edelleen ehjänä. Takuu ei koskaan kata päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa tai muita välillisiä vahinkoja.

Näytönsuojalasia hankittaessa on hyvä ymmärtää, että kyseessä on lisäsuoja, jonka tarkoituksena on parantaa näytön kestävyyttä iskun kohdistuessa siihen. Näytönsuojalasi on kovempi kuin tavallinen lasi. Erittäin harvinaisissa ääritapauksissa näytönsuojalasikaan ei kokonaan estä näyttöä rikkoontumasta. Varsinkin, mikäli isku on kohdistunut suoraan laitteen runkoon ja näytönsuojalasi on pysynyt edelleen ehjänä. Takuu ei ole voimassa miltään osin mikäli näytönsuojalasia käytetään yhdessä sellaisen suojakuoren kanssa, joka koskee tai painaa reunoiltaan näytönsuojalasia. Takuu ei myöskään koske tablet-mallien näytönsuojalaseja eikä puhelinmalleja, joiden valmistus on loppunut tai valikoimamme poistokorituotteita.

Loading
Screenor Panssarilasit

Löydät valikoimastamme yli 150 erilaista suomalaisen Screenorin panssarilaseja. Kaikissa Screenor panssarilaseissa on kattava laatutakuu: Jos lasi rikkoontuu 3kk sisällä ostosta, saat valmistajalta uuden vastaavan tuotteen veloituksetta tilalle.

Screenor Panssarilasit

Yhteystietomme

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, joihin tarvitset pikaisesti vastauksia pirauta meille, ota yhteyttä chatissa tai laita sähköpostia! Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin ma-to klo 8-16:30 & pe 8-16 välisenä aikana.

  • info@mobiilitukku.fi

  • +358442381835

Yhteystietomme

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä sinulla on mielessä. Täytä alla oleva lomake ja vastaamme sinulle salamana!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojen tallentamisen palveluun

Me lupaamme

Toimitus demo

Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin

maksutavat demo

Tutut ja turvalliset maksutavat

Asiakaspalvelu demo

100% Suomalainen ja mahtava palvelu!

Palautus demo

30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus