Haluatko säästää?

Kirjaudu asiakkaaksi ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat jo ensimmäisestä tilauksestasi alkaen aina vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista sekä pidennetyn tuotetakuun tuotteillesi. Liittyminen ei velvoita mihinkään! 🤩

Liity TukkuClubiin
Haluatko säästää?
Liity TukkuClubiin ja Säästä! 💰

TASO 1

Heti kun liityt


  • Kaikki normaalihintaiset tuotteet -5%

  • Pidennetty 3-6kk tuotetakuu*

Liity nyt ja kerää etuja
TASO 1

TASO 2

Ostot yli 45€ kuluneen 365 päivän aikana


Liity nyt ja kerää etuja
TASO 2

TASO 3

Ostot yli 75€ kuluneen 365 päivän aikana


Liity nyt ja kerää etuja
TASO 3
Liity TukkuClubiin ja Säästä! 💰

Me lupaamme

Toimitus demo

Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin

maksutavat demo

Tutut ja turvalliset maksutavat

Asiakaspalvelu demo

100% Suomalainen ja mahtava palvelu!

Palautus demo

30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

*PIDENNETTY TUOTETAKUU

Kun teet tilauksen kirjautuneena TukkuClubilaisena, annamme tilaamillesi suojakuorille, -koteloille ja panssarilaseille pidennetyn tuotetakuun. Korvaamme sinulle yhden (1) kappaleen kutakin tuotetta takuuaikana, jos mitä tahansa ongelmia tulee vastaan. Onpa huoletonta!!

TukkuClub Takuu:

  • Panssarilasit: 3kk

  • Suojakuoret ja kotelot: 6kk

  

PS! Valmistajien omat takuut voivat olla pidempiä.

*PIDENNETTY TUOTETAKUU
Liity TukkuClubiin ja Säästä! 💰

Kuinka TukkuClubilaisuus toimii?

Kun rekisteröidyt asiakkaaksemme, sinusta tulee TukkuClubilainen. Kirjautumista varten tarvitset sähköpostiosoitteen. Kun olet luonut asiakastilisi, olet samoin tein kirjautuneenä asiakastilillesi. Tällöin kaikkien normaalihintaisten tuotteiden hinnat ovat -5% edullisempia kuin tavallisesti.

Taso 2

Pääset TukkuClubissa tasolle 2, kun olet ostanut 45€-74,99€:lla kuluneen 365 vuorokauden sisällä. Tällöin Mobbit koko näytön panssarilasien hinta on automaattisesti -15% tavallista pienempi ja Mobbit kuoret ja kotelot ovat -10% tavallista edullisemmin. Muut tuotteet ovat -5% edullisemmin verrattuna normaaliin.

Taso 3

Pääset TukkuClubissa tasolle 3, kun olet ostanut vähintään 75€:lla kuluneen 365 vuorokauden sisällä. Tällöin kaikki Mobbit panssarilasit ovat automaattisesti -20% alennuksessa, Mobbit kuoret ja kotelot -10% alennuksessa ja muut kauppamme tuotteet ovat myös -10% alennuksessa.

Kuinka saan kasvatettua TukkuClub tasoani?

Ostokset tulee tehdä kirjautuneena asiakastilillesi, jolloin tasosi nousee automaattisesti. Mikäli tilausta ei ole tehty kirjautuneena asiakkaana, ei tilausta voi jälkikäteen lisätä asiakastilillesi. Eri asiakastilien etuja tai ostomääriä ei voi yhdistää.

Kun olet tehnyt tilauksesi TukkuClubilaisena, niin uuden tilauksesi loppusumma ei vielä mene asiakastilisi kokonaissummaan. Uusimman tilauksesi arvo lisätään asiakastilillesi, kun tilauksesi lähetetään varastoltamme sinulle. Mikäli palautat tuotteita tilauksestasi, vähennetään niiden arvo asiakastilisi kokonaissummasta.

Kokonaisostoksesi lasketaan kuluneen 365 vuorokauden aikana tehdyistä ostoksista.

Pidennetty tuotetakuu

Tarjoamme pidennetyn tuotetakuun kaikkiin Mobbit suojakuoriin, suojakoteloihin ja panssarilaseihin. Panssarilasien tuotetakuu on 3kk ostohetkestä ja suojakuorissa sekä koteloissa 6kk ostohetkestä. Korvaamme sinulle yhden (1) kappaleen kutakin tuotetta takuaaikana, jos mitä tahansa ongelmia tulee vastaan. Sinun tulee kuitenkin varautua toimittamaan meille kuvia rikkoutuneesta tuotteesta tai palauttamaan jopa itse tuotteen. Uusi tuote edellyttää aina vähintään kuvaa rikkoutuneesta tuotteesta.

Valmistajien omat takuut saattavat olla pidennettyä tuotetakuuta pidempiä. Näissä tapauksissa hyödynnämme valmistajien takuuta, eikä pidennetty tuotetakuu jatka valmistajan antamaa takuuaikaa pidemmälle.

Onko TukkuClub maksullinen tai velvoittaako se mihinkään?

TukkuClub on jokaiselle henkilöasiakkaallemme ilmainen, eikä se velvoita sinua mihinkään. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen ja parhaat mahdolliset hinnat kerta toisensa jälkeen. Kun ostat vuodessa enemmän, säästät myös enemmän. Toivotammekin sinulle nautinnollisia ostoshetkiä!

Entä, jos tuotteessa on alennus jo valmiiksi?

Mikäli tuotteella on jo valmiiksi alennettu hinta, ei TukkuClubilaisuus anna erillistä lisäalennusta. Varmistat kuitenkin aina parhaan hinnan olemalla TukkuClubilainen!