Puhelimen Näytöt

Onko puhelimeesi näyttö rikki? Etkö haluaisi maksaa uudesta näytöstä tai sen vaihdosta suuria summia? Vakuutus maksaisi, mutta omavastuu on liian suuri? Ratkaisu tähän on korjata puhelin itse! Vaihtamalla rikkinäisen näytön itse, voit säästä jopa 80% verrattuna vakuutuksiin tai tavallisiin korjauskuluihin. Kaiken lisäksi itse vaihtaminen on helppoa ja kätevää kattavien ohjeidemme avulla. Näytöt joita myymme, on varusteltu 12kk takuulla ja ovat aina laadultaan alkuperäistä vastaavia. Tämän lisäksi kaikkiin tilauksiin tulee vielä tarvittavat työkalutkin matkaan - helppoa eikö vain? Mitä siis vielä mietit? Tee järkipäätös ja anna puhelimellesi jopa vuosia lisäaikaa parhaimmillaan muutaman kymmenen euron hinnalla ja vaihda näyttösi itse jo tänään! Kaiken päälle tarjoamme 0€ toimituksen kaikkiin tilauksiin!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Puhelimen näytön vaihto – miksi se kannatta tehdä itse?

    Puhelimen näytön vaihtaminen onnistuu meiltä kaikilta ongelmitta. Siksi onkin jo aika kertoa miksi Sinunkin kannattaa vaihtaa rikkinäinen näyttösi itse ja säästät samalla helposti yli puolet näytön vaihtamisen kuluihin verrattuna, mutta samalla säästät myös luontoa ja ympäristöä. Kaikki tämä onnistuu käytännössä 30 minuutin työllä, joten ei kuulosta pahalta eikö vain?

    Puhelimen näytön vaihtamisessa tärkeää on, että sinulla on laadukas varaosa, eli tässä tapauksessa näyttö, sekä hyvät ohjeet ja tarvittavat muut asiat ja esineet kuten työkalut ja kiinnitystarvikkeet eli yleensä elastista liimaa. Kun tilaat meiltä uuden näytön, on siinä aina täysi tyytyväisyys takuu ja tietysti myös 12 kuukauden valmistajan myöntämä takuu. Varaosat ovat käytännössä aina alkuperäistä varaosaa vastaavia, eli sinun ei tarvitse huolehtia sitä huonontuuko puhelimesi tavalla tai toisella. Näytön mukana on myös aina työkalut ja tuotesivulta löydät kattavan ohjevideon, jonka avulla vaihtaminen onnistuu vuoren varmasti.

    Näytön korjaaminen eli vaihtaminen on yllättävän helppoa

    Syy miksi suosittelemme näytön vaihtoa itse, on yksinkertainen. Hankalin vaihe on itse rikkinäisen osan irrottaminen, mutta koska tässä tapauksessa näyttö on jo rikki, ei sen hajoamista tarvitse aivan hirveästi varoa! Näyttö on kiinni rungossa elastisella liimalla, ja kun tuohon rungon ja näytön väliin pääsee käsiksi, alkaa homma sujumaan kuin itsestään. Jos vanhan osan vain saa irti huolellisesti, on uuden korvaavan osan paikalleen laitto helppoa ja nopeaa, jonka jälkeen puhelin onkin pian kasassa.

    Paljonko puhelimen näytön vaihtaminen maksaa?

    H

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä