Puhelimen Akut

Puhelimen Akut

Tuotteet

77 tuotetta

Puhelimen akku viimeisillään? Vaihda se itse!

Eikö puhelimesi akku oikein kestä enää pakkasella ja se sammuu herkästi? Vaikuttaisi siltä, että sen akku on jo vanha ja puhelimen akun vaihtaminen voisi ratkaista ongelmasi. Monesti, kun akun kapasiteetti on laskenut lähemmäksi 80%:a, tarkoittaa se todellisuudessa isoa laskua laitteen käyttöiässä. Normaalisti yhdellä latauksella puhelimen akku kestää noin yhden vuorokauden, mutta mitä jos akku heikkenee, eikä kestä enää esimerkiksi illalla tavalliseen tapaan. Se että kännykkä pitäisi laittaa lataukseen joka kerta kun sitä usein eniten tarvitsisi, ei kuulosta kovinkaan kätevältä.

Siksi akun vaihto voikin olla loistava tapa lisätä puhelimesi käyttöikää. Akun vaihtaminen itse onkin myös todella helppoa, sillä monesti tämä ei vaadi kuin takakannen irrottamista ja sitten puhelimen akun vaihtamisen uuteen. Näyttöä tai montaa muutakaan hankalampaa osaa ei tarvitse monesti irrottaa ja mikä parasta, voit vaihtaa puhelimesi takakannen kätevästi samalla. Valikoimistamme löydätkin koko ajan kasvavan valikoiman eri puhelimien takakansia, jos korjaamisen into yllättää!

Millaisiin ongelmiin puhelimen akun vaihto voi auttaa?

Usein ensimmäinen tilanne, jossa akun vaihdon tarve saattaa yllättää, on talvi. Pakkasella akun varaus purkautuu huomattavasti herkemmin ja jos akun kapasiteetti ei ole enää entisensä, voi puhelin tyhjentyä todella helposti. Uudessa laitteessa ja uudella akulla laitteen varaus ei pahemmin muutu, vaikka luuria käyttäisikin ulkona kylmässä, mutta vanhalla ja jo kuluneella kännykällä, täysikin akku voi tyhjentyä tunneissa. Tähän ongelmaan puhelimen akun vaihto yleensä auttaa, ja itse tekemällä tämä onnistuu vain murto-osalla huoltokustannuksista.

Jos olet aktiivinen käyttäjä, voi huono akku häiritä laitteen käyttöä erityisesti silloin kun puhelin on kuumimmillaan. Jos esimerkiksi käytät puhelintasi mobiilipelaamiseen tai videoiden katselemiseen, joutuu puhelimen akku ja prosessori tässä koville ja se syö akkua nopeasti. Tällöin akun vaihtaminen uuteen voi olla loistava tapa uudistaa kännykkä ja tämän avulla tehdä huonostakin puhelimesta toimiva laite.

Paljonko puhelimen akun vaihtaminen maksaa?

Puhelimen korjaaminen itse on usein edullista ja helppoa. Meiltä Mobiilitukusta tilaat varaosat suoraan kotiisi ja puhelimen akun vaihdat keskimäärin vain 30€ hinnalla. Akkujen mukana tulee aina tarvittavat työkalut ja tuotesivuilla ohjeistamme tuotteiden vaihtamiseen. Liikkeessä puhelimen huollattamalla voi hinta olla jopa kolme tai neljä kertaa kalliimpaa, joten itse tekemällä todellakin säästää! Tervetuloa siis korjaamaan puhelimesi itse ja tekemään samalla myös ekologinen teko!