Puhelimen Akut

Eikö puhelimesi akku kestä pakkasella? Kyllästyttääkö jatkuva lataaminen juuri silloin kun tarvitsisit laitettasi juuri eniten? Ratkaisu ongelmiisi voi hyvinkin olla puhelimen akun vaihtaminen uuteen. Vaihda se itse ja säästät sekä rahaa että ympäristöä. Puhelimen korjaaminen itse on helppoa, sillä varaosa-akut ovat aina alkuperäistä varaosaa vastaavia ja mukana saat kätevän työkalusetin, jonka avulla vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Varaosat toimitamme nopeasti suoraan Suomen varastoltamme, ilmaisella toimituksella tietysti. Voit valita ilmaisen kirjetoimituksen, jolloin lähetys kopsahtaa postilaatikkoosi suoraan. Helppoa vai mitä?

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Puhelimen akku viimeisillään? Vaihda se itse!

    Eikö puhelimesi akku oikein kestä enää pakkasella ja se sammuu herkästi? Vaikuttaisi siltä, että sen akku on jo vanha ja puhelimen akun vaihtaminen voisi ratkaista ongelmasi. Monesti, kun akun kapasiteetti on laskenut lähemmäksi 80%:a, tarkoittaa se todellisuudessa isoa laskua laitteen käyttöiässä. Normaalisti yhdellä latauksella puhelimen akku kestää noin yhden vuorokauden, mutta mitä jos akku heikkenee, eikä kestä enää esimerkiksi illalla tavalliseen tapaan. Se että kännykkä pitäisi laittaa lataukseen joka kerta kun sitä usein eniten tarvitsisi, ei kuulosta kovinkaan kätevältä.

    Siksi akun vaihto voikin olla loistava tapa lisätä puhelimesi käyttöikää. Akun vaihtaminen itse onkin myös todella helppoa, sillä monesti tämä ei vaadi kuin takakannen irrottamista ja sitten puhelimen akun vaihtamisen uuteen. Näyttöä tai montaa muutakaan hankalampaa osaa ei tarvitse monesti irrottaa ja mikä parasta, voit vaihtaa puhelimesi takakannen kätevästi samalla. Valikoimistamme löydätkin koko ajan kasvavan valikoiman eri puhelimien takakansia, jos korjaamisen into yllättää!

    Millaisiin ongelmiin puhelimen akun vaihto voi auttaa?

    Usein ensimmäinen tilanne, jossa akun vaihdon tarve saattaa yllättää, on talvi. Pakkasella akun varaus purkautuu huomattavasti herkemmin ja jos akun kapasiteetti ei ole enää entisensä, voi puhelin tyhjentyä todella helposti. Uudessa laitteessa ja uudella akulla laitteen varaus ei pahemmin muutu, vaikka luuria käyttäisikin ulkona kylmässä, mutta vanhalla ja jo kuluneella kännykällä, täysikin akku voi tyhjentyä tunneissa. Tähän ongelmaan puhelimen akun vaihto yle

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä