Puhelimen Työkalut

Mikäli on aika päivittää näyttö tai akku upouudeksi, niin olet löytänyt juuri oikeaan paikkaan. Valikoimamme puhelimien työkalut ovat mitä mainioin kaveri näihin operaatioihin. Lisäksi työkaluja voi myös hyödyntää muihinkin kodin laitteisiin, kuten esimerkiksi tietokoneisiin, tabletteihin ja pelikonsoleihin. Työkalujen lisäksi valikoimastamme löytyy erilaisia liimoja, teippejä ja mattoja, joista on suuri hyöty juurikin puhelimen näytön tai akun vaihdon aikana. Kaupan päälle työkaluille ja kaikille muillekin tuotteillemme tarjoamme nopean toimituksen ja mikäli ostoskorin summa ylittää 15 euroa, niin toimitus on myös täysin ilmainen! Myös ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua vaikka hieman kiperimmissäkin kysymyksissä. Tervetuloa tutustumaan kattavaan valikoimaamme kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Puhelimen työkalut - mitä kaikkea niillä voi tehdä?

    Puhelimen työkalusarja sisältää kaikki tarvittavat välineet, joita tarvitset esimerkiksi puhelimen näytön tai akun vaihtamiseen. Työkalusarjat on suunniteltu nimenomaan puhelimien korjaukseen kotioloissa. Enää sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi korjauksesta, vaan kaikki hoituu näppärästi ja nopeasti kotoasi käsin. Työkaluja voi myös oikein kätevästi soveltaa tarvittaessa muillekin laitteille, kuten tietokoneille, tableteille tai vaikka pelikonsolin korjaukseen.

    Olisiko siis jo aika päivittää vanhan ja kenties rikkoontuneen tai kärsineen tilalle täysin upouutta? Korjaamalla entistä laitetta säästät rahaa, aikaa ja samalla vielä myös luontoa. Rahaa voit säästää puhelinmallista riippuen jopa useita satoja euroja ja aikaa sinulla säästyy, kun puhelinta ei tarvitse lähetellä edestakaisin korjauksia varten. Luontoa puolestaan tässä tapauksessa säästät kun korjaat “vanhaa” etkä hanki kokonaan uutta puhelinta. Kyseessä on siis ehdottomasti win-win tilanne.

    Puhelimen työkaluilla helpotat operaatiota

    Tarjoamme puhelinten näyttöjen ja akkujen mukana aina tarvittavat työkalut, jotta vaihto sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Nyt voit kuitenkin hankkia itsellesi pelkästään työkalut ilman sen suurempia ostoksia! Työkalusarjojen lisäksi meiltä löytyy toinen toistaan kätevämpiä ja tehokkaampia apureita nimenomaan puhelimen korjausta varten. Valikoimassamme on työkalujen kaveriksi esimerkiksi elastista liimaa ja kaksipuolista teippiä, jotka ovat omiaan kiinnitettäessä näyttöä paikalleen. Meillä on myös muutamia erilaisia mattoja, jotka eivät luista pöydältä. Niissä on myös erittäin hyvä säilyttää vaikka ruuveja ja muita pieniä osia, joita

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä