MediaPad T5 10 Kotelot

Huawei MediaPad T5 10 kotelot suojaavat kallisarvoista tablettiasi iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta, joita tabletti joutuu kokemaan päivittäin

Tuotteet

4 tuotetta

Huawei MediaPad T5 10 – suojakotelo tablettiin kuin myös puhelimeen

Huawei MediaPad T5 10 ilmestyi kauppoihin syyskuussa 2018. Se on varusteltu suurella ja tarkalla 10.1 tuuman näytöllä, joten siitä on mukava katsoa esimerkiksi sarjoja ja elokuvia tai ylipäätään pläräillä sitä. Jos omistat tämän upean laitteen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei T5 10 kotelolla. Huawei MediaPad T5 10 kotelo suojaa laitettasi iskuja, kolhuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Tapaturman sattuessa suojakotelo on yksi ainuista tekijöistä, jotka suojaavat laitettasi rikkoutumiselta. Huawei MediaPad T5 10 kotelo antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseen, joka pienentää sen käsistä putoamisriskiä.

Huawei MediaPad T5 10 – voit käyttää kotelo katselutelineenä

Suojaamisen lisäksi Huawei MediaPad T5 10 kotelon saat taitettua käteväksi katselutelineeksi. Näin ollen saat katseltua elokuvia ja sarjoja mukavassa katselukulmassa. Lisäksi aamuisin uutisten selailu tapahtuu huomattavasti helpommin oikeassa asennossa. Tämän kätevän ominaisuuden lisäksi Huawei MediaPad T5 10 kotelo tyylittelee laitteesi juuri sen näköiseksi kuin itse haluat. Koteloita löytyy monissa eri väreissä ja voit yhdistää esimerkiksi yhteensopivaksi puhelimen kuoriin tai varmistaa, että tabletti erottuu hyvin sohvatyynyjenkin välistä. Jos samassa taloudessa on useita tabletteja, niin eri värillisillä suojakoteloilla jokainen erottaa oman tablettinsa, eikä käy ikäviä sattumia, että ottaisit väärän tabletin mukaasi!

Huawei MediaPad T5 10 – tableteissa on suuret näytöt, joten muistathan suojata sen panssarilasilla

Mieluisesi Huawei MediaPad T5 10 kotelon klikattuasi ostoskoriin suosittelemme sinua tutustumaan vielä näytön panssarilasiin. Näytön panssarilasi on helppo asentaa laitteesi näytön turvaksi ja sen paikallaoloa ei edes huomaa, koska se on ainoastaan 0.3mm paksu. Vaikka Huawei MediaPad T5 10 kotelo suojaakin näyttöä sen ollessa kiinni, niin usein pudotus tapahtuu laitteen ollessa käytössä ja tällöin näyttö on alttiina iskuille. Panssarilasi on ainut tekijä, joka voi pelastaa laitteesi näytön ikävän pudotuksen sattuessa. Suosittelemme panssarilasin käyttöä lämpimästi kaikkien Huawei MediaPad T5 10 koteloiden kanssa. 

Muistathan, että meillä maksat ainoastaan tilaamistasi tuotteista, joten erillisiä toimitus-, vaihto- tai palautuskuluja ei ole! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!