MediaPad M5 Lite 10

Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelot suojaavat laitettasi ikävän pudotuksen tai kolhun sattuessa varmistaen, että saat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa. Suojaamisen lisäksi Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelon saa taitettua kätevästi katselutelineeksi, joten elokuvien katselu tai uutisten selailu tapahtuu loistavassa katseluasennossa. Tabletti on myös oiva kaveri kokkaukseen ja voit seurata siitä kätevästi reseptiä sen ollessa katseluasennossa. Suojaamisen ja kätevien ominaisuuksiensa lisäksi Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo luo laitteestasi juuri sen värisen kuin itse haluat. Sen voi yhdistää esimerkiksi puhelimen suojakuoriin tai kirkkaalla värillä varmistaa, että tabletti löytyy sohvatyynyjenkin välistä. Tarjoamme kaikkiin Huawei MediaPad M5 Lite 10 koteloihin ja muihin tilauksiin nopean ja ilmaisen toimituksen kotimaisesta varastostamme!

MediaPad M5 Lite 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelot suojaavat laitettasi ja antavat loistavan näppituntuman

    Huawei MediaPad M5 Lite 10 ilmestyi kauppoihin lokakuussa 2018. Se on varusteltu suurella ja tarkalla 10.1 tuuman näytöllä, joten siitä on mukava katsoa esimerkiksi sarjoja elokuvia tai ylipäätään selata somea. Jos omistat tämän upean laitteen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelolla. Mutta miksi se kannattaa suojata? Ensimmäisenä mieleen tulee se, että Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo suojaa laitettasi iskuja, kolhuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Ikävän pudotuksen sattuessa kotelo on ainut tekijä, joka suojaa laitettasi rikkoutumiselta. Toiseksi Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseen, joka pienentää sen käsistä putoamisriskiä.

    Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo taittuu kätevästi katselutelineeksi

    Suojaamisen lisäksi Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelon saat taitettua käteväksi katselutelineeksi. Näin ollen saat katseltua elokuvia ja sarjoja mukavassa katselukulmassa. Lisäksi aamuisin uutisten selailu tapahtuu huomattavasti helpommin oikeassa asennossa. Tämän kätevän ominaisuuden lisäksi Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo tyylittelee laitteesi juuri sen näköiseksi kuin itse haluat. Sen voi yhdistää esimerkiksi yhteensopivaksi puhelimen kuoriin tai varmistaa, että tabletti erottuu hyvin sohvatyynyjenkin välistä. 

    Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo ja panssarilasi suojaavat laitteesi joka puolelta

    Mieluisesi Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelon klikattuasi ostoskoriin suosittelemme sinua tutustumaan vielä näytön panssarilasiin. Näytön panssarilasi on helppo asentaa laitteesi näytön turvaksi ja sen paikallaoloa ei edes huomaa, koska se on ainoastaan 0.3mm paksu. Vaikka Huawei MediaPad M5 Lite 10 ko

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä