MediaPad M5 Lite 10 Kotelot

Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelot suojaavat laitettasi ikävän pudotuksen tai kolhun sattuessa varmistaen, että saat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa

Tuotteet

5 tuotetta

Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelot suojaavat laitettasi ja antavat loistavan näppituntuman

Huawei MediaPad M5 Lite 10 ilmestyi kauppoihin lokakuussa 2018. Se on varusteltu suurella ja tarkalla 10.1 tuuman näytöllä, joten siitä on mukava katsoa esimerkiksi sarjoja elokuvia tai ylipäätään selata somea. Jos omistat tämän upean laitteen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelolla. Mutta miksi se kannattaa suojata? Ensimmäisenä mieleen tulee se, että Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo suojaa laitettasi iskuja, kolhuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Ikävän pudotuksen sattuessa kotelo on ainut tekijä, joka suojaa laitettasi rikkoutumiselta. Toiseksi Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseen, joka pienentää sen käsistä putoamisriskiä.

Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo taittuu kätevästi katselutelineeksi

Suojaamisen lisäksi Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelon saat taitettua käteväksi katselutelineeksi. Näin ollen saat katseltua elokuvia ja sarjoja mukavassa katselukulmassa. Lisäksi aamuisin uutisten selailu tapahtuu huomattavasti helpommin oikeassa asennossa. Tämän kätevän ominaisuuden lisäksi Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo tyylittelee laitteesi juuri sen näköiseksi kuin itse haluat. Sen voi yhdistää esimerkiksi yhteensopivaksi puhelimen kuoriin tai varmistaa, että tabletti erottuu hyvin sohvatyynyjenkin välistä. 

Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo ja panssarilasi suojaavat laitteesi joka puolelta

Mieluisesi Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelon klikattuasi ostoskoriin suosittelemme sinua tutustumaan vielä näytön panssarilasiin. Näytön panssarilasi on helppo asentaa laitteesi näytön turvaksi ja sen paikallaoloa ei edes huomaa, koska se on ainoastaan 0.3mm paksu. Vaikka Huawei MediaPad M5 Lite 10 kotelo suojaakin näyttöä sen ollessa kiinni, niin usein pudotus tapahtuu laitteen ollessa käytössä ja tällöin näyttö on alttiina iskuille. Panssarilasi on ainut tekijä, joka voi pelastaa laitteesi näytön ikävän pudotuksen sattuessa. Suosittelemme panssarilasin käyttöä lämpimästi kaikkien Huawei MediaPad M5 Lite 10 koteloiden kanssa.

Muistathan, että meillä maksat ainoastaan tilaamistasi tuotteista, joten erillisiä toimitus-, vaihto- tai palautuskuluja ei ole! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!