MediaPad T3 10 Kotelot

Huawei MediaPad T3 10 suojakotelot ja muut tärkeät lisätarvikkeet löydät tästä valikosta. Videoiden ja somen katsominen näyttöruudulta ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa.

Tuotteet

6 tuotetta

Huawei MediaPad T3 10 suojakotelo – paras tapa suojata tabletti 

Huawei MediaPad T3 10 suojakotelo on jokaisen tabletomistajan yksi tärkeimmistä lisätarvikkeista, kenties jopa se kaikista tärkein. Onhan Huawei MediaPad T3 suojakotelon käyttäminen erittäin suotavaa jo siitä syystä, että laitteesi pysyisi ehjänä mahdollisimman pitkään ja välttyisi ikäviltä naarmuilta. Etenkin näytössä naarmut haittaavat kaikista eniten, koska naarmuista kuvaa ei ole mukavaa katsella.

Huawei MediaPad T3 10 suojakotelosta saa huomattavasti paremman otteen kuin suojaamattomasta tabletista, johtuen huomattavasti pitävämmistä materiaaleista. Siinä missä tabletit ovat tyypillisesti joko liukkaan muovisia tai metallisia, on MediaPad T3 10 suojakotelo päällystetty pehmeällä ja luistamattomalla keinonahalla sekä muovilla.

Taita Huawei MediaPad T3 10 parempaan asentoon suojakotelolla

Netin selailu, videoiden katsominen ja lehtien lukeminen tabletin näytöltä on varmasti tyypillisimpiä asioita, mitä näillä laitteilla tehdään. Pelkän tabletin asettaminen parempaan asentoon on kuitenkin hankalaa, mutta onneksi Huawei MediaPad T3 10 suojakotelolla sekin onnistuu helposti. Taitat vain kannen siinä olevien taitosten avulla ja saat asetettua tabletin useampaan eri asentoon. Kaikki tavalliset toiminnot on nyt huomattavasti helpompi tehdä, kun MediaPad T3 tabletin suojakotelo pitää laitteen pystymmässä asennossa.

Sen lisäksi, että kannen saa taiteltua tabletin alle kivasti, voi sulkee tai avaa se myös laitteen näytön avattaessa ja suljettaessa. Sinun ei siis tarvitse sulkea tai avata Huawei MediaPad T3 10 tablettia enää, vaan suojakotelo tekee sen sinun puolestasi. Jälleen yksi kätevä toiminto lisää.

Parhaat lisätarvikkeet tabletille

Huawei MediaPad T3 10 suojakotelo toimii yhdessä muidenkin näppärien lisätarvikkeiden kanssa ilman, että sitä tarvitsee irrottaa. Jos tuntuu, että näppäimiin on hankala osua, kannattaa tabletin kanssa hankkia myös kosketusnäyttökynä, jolla osut varmasti kaikista pienimpiinkin näppäimiin. Tätä löytyy sekä pelkkänä kosketusnäyttökynänä että kuulakärkikynään yhdistettynä mallina. 

Meiltä on monesti kysytty, voiko Huawei MediaPad T3 10 tablettia ladata suojakotelon ollessa siinä kiinni. Tietysti voi! Liitä vain sopiva Micro-USB kaapeli ja laturi siihen kiinni ja akku latautuu täyteen. Ehkäpä reissuun kannattaa ottaa mukaan myös varavirtalähde voimapankki.