MediaPad T3 10

Huawei MediaPad T3 10 suojakotelot ja muut tärkeät lisätarvikkeet löydät tästä valikosta. Suosittelemme hankkimaan ihan ensimmäiseksi Huawei MediaPad T3 10 suojakotelon, joita on saatavilla monissa eri väreissä: mustana, valkoisena, sinisenä, punaisena, ruskeana ja pinkkinä. Sen lisäksi, että suojakotelo suojaa Huawei MediaPad T3 10 tabletin, se myös parantaa laitteen käytettävyyttä esimerkiksi asettamalla sen huomattavasti miellyttävämpään katselukulmaan. Videoiden ja somen katsominen näyttöruudulta ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Valitse siis sinun käyttöösi sopiva Huawei MediaPad T3 10 suojakotelo ja me toimitamme sen sinulle 1-3 arkipäivässä. Sinun ei tarvitse odottaa pitkään ja parastahan on, että Mobiilitukussa ei ole toimituskuluja!

MediaPad T3 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei MediaPad T3 10 suojakotelo – paras tapa suojata tabletti 

    Huawei MediaPad T3 10 suojakotelo on jokaisen tabletomistajan yksi tärkeimmistä lisätarvikkeista, kenties jopa se kaikista tärkein. Onhan Huawei MediaPad T3 suojakotelon käyttäminen erittäin suotavaa jo siitä syystä, että laitteesi pysyisi ehjänä mahdollisimman pitkään ja välttyisi ikäviltä naarmuilta. Etenkin näytössä naarmut haittaavat kaikista eniten, koska naarmuista kuvaa ei ole mukavaa katsella.

    Huawei MediaPad T3 10 suojakotelosta saa huomattavasti paremman otteen kuin suojaamattomasta tabletista, johtuen huomattavasti pitävämmistä materiaaleista. Siinä missä tabletit ovat tyypillisesti joko liukkaan muovisia tai metallisia, on MediaPad T3 10 suojakotelo päällystetty pehmeällä ja luistamattomalla keinonahalla sekä muovilla.

    Taita Huawei MediaPad T3 10 parempaan asentoon suojakotelolla

    Netin selailu, videoiden katsominen ja lehtien lukeminen tabletin näytöltä on varmasti tyypillisimpiä asioita, mitä näillä laitteilla tehdään. Pelkän tabletin asettaminen parempaan asentoon on kuitenkin hankalaa, mutta onneksi Huawei MediaPad T3 10 suojakotelolla sekin onnistuu helposti. Taitat vain kannen siinä olevien taitosten avulla ja saat asetettua tabletin useampaan eri asentoon. Kaikki tavalliset toiminnot on nyt huomattavasti helpompi tehdä, kun MediaPad T3 tabletin suojakotelo pitää laitteen pystymmässä asennossa.

    Sen lisäksi, että kannen saa taiteltua tabletin alle kivasti, voi sulkee tai avaa se myös laitteen näytön avattaessa ja suljettaessa. Sinun ei siis tarvitse sulkea tai avata Huawei MediaPad T3 10 tablettia enää, vaan suojakotelo tekee sen sinun puolestasi. Jälleen yksi kätevä toiminto lisää.

    Parhaat lisätarvikkeet tabletille

    Huawei MediaPad T3 10 suojakotelo toimii yhdessä muide

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä