MatePad 10.4 Kotelot

Huawei MatePad 10.4 tabletin avulla pääset nauttimaan kaikesta mahdollisesta mediasisällöstä entistäkin sujuvammin. Muistathan myös suojata upean näytön, johon paras vaihtoehto on ehdottomasti panssarilasi.

Tuotteet

7 tuotetta

Tehokas & upea Huawei MatePad 10.4 tabletti

10.4 -tuumainen Huawei MatePad -tabletti soveltuu erinomaisesti erityisesti mediasisällölle yksityiskohtaisen kosketusnäytön ja Harman/Kardon-kaiuttimien ansiosta. Siinä on myös Kids Corner -ominaisuus, jonka avulla vanhemmat voivat ohjata miten lapset käyttävät tablettia. Laite tarjoaa myös runsaasti suorituskykyä Kirin-prosessorin avulla, sekä tabletissa on ohutreunainen 2K IPS resoluution näyttö laajalla näyttö-runko-suhteella, joten median toistaminen on entistäkin nautinnollisempaa. Näytön suuruuden takia se on kuitenkin todella altis kaikille mahdollisille kolhuille ja naarmuille, mutta hätä ei ole todellakaan suuri. Valikoimamme Huawei MatePad 10.4 panssarilaseilla turvaat mahtavan näytön ja varmistat, että saat nauttia siitä vielä pitkään. Panssarilasit ottavat kaikki mahdolliset iskut vastaan pitäen laitteen oman näytön moitteettomassa kunnossa.

Huawei MatePad 10.4 parhaat suojakotelot

Valikoimamme suojakoteloilla hankit heti laitteellesi lisää elinikää, sillä ne pitävät tabletin turvassa sitä käytettäessä, että myös kuljetettaessa. Kotelomme kiinnittyvät Huawei MatePad 10.4 laitteeseen jämäkästi, sekä kaikki mahdolliset näppäimet ja liittimet jäävät vapaasti käytettäväksi. Kätevän kansiläpän ansiosta suojakotelon saa taitettua esimerkiksi parempaan katselukulmaan lemppari sarjojasi varten. Kotelon kansiläppä myös tuo lisää turvaa ja suojaa Huawei MatePad 10.4 tabletin näyttöä varten. Kotelon avulla saat myös huomattavasti paremman otteen liukkaasta laitteesta, joten se ei pääse vahingossa putoamaan kädestäsi. Valikoimamme Huawei MatePad 10.4 kotelot eivät siis ainoastaan tuo lisää suojaa ja turvallisuuden tunnetta tabletin käyttöä varten, vaan niillä myös helpotat ihan jokapäiväistä käyttöä.

Huawei MatePad 10.4 kotelot - väriä peliin

Perinteisesti tablettien suojakotelon valinnassa on usein päädytty mustaan, joka toki toimii tilanteessa kuin tilanteessa, mutta erityisesti näin kesän saapuessa voin lämpimästi suositella kokeilemaan jotain muutakin vaihtoehtoa. Erityisesti erilaiset pirteät värit kuten pinkki, violetti tai vaaleansininen tuovat Huawei MatePad 10.4 tabletin käyttöön ihan uuden ja erilaisen fiiliksen. Laite myös löytyy aamukiireessä sohvatyynyjen tai muiden tavaroiden seasta heti paljon nopeammin. Pirteiden värien ansiosta myös erotut joukosta ja saat tuotua aurinkoista persoonallisuuttasi esiin!