MatePad 10.4

Huawei MatePad 10.4 tabletin avulla pääset nauttimaan kaikesta mahdollisesta mediasisällöstä entistäkin sujuvammin. Jotta tämä kokemus paranisi entisestään, niin valikoimamme suojakoteloiden avulla saat asetettua tablettisi juuri sellaiseen katselukulmaan kuin haluat. Valikoimassamme on Huawei MatePad 10.4 tabletille koteloita toinen toistaan näyttävämmissä väreissä, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Muistathan myös suojata upean näytön, johon paras vaihtoehto on ehdottomasti panssarilasi. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä esimerkiksi Huawei MatePad 10.4 tabletin suojaukseen ja koteloihin liittyen, niin iloinen ja osaava asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla tarjoamme sinulle täysin ilmaisen toimituksen suoraan kotiovellesi. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

MatePad 10.4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Tehokas & upea Huawei MatePad 10.4 tabletti

    10.4 -tuumainen Huawei MatePad -tabletti soveltuu erinomaisesti erityisesti mediasisällölle yksityiskohtaisen kosketusnäytön ja Harman/Kardon-kaiuttimien ansiosta. Siinä on myös Kids Corner -ominaisuus, jonka avulla vanhemmat voivat ohjata miten lapset käyttävät tablettia. Laite tarjoaa myös runsaasti suorituskykyä Kirin-prosessorin avulla, sekä tabletissa on ohutreunainen 2K IPS resoluution näyttö laajalla näyttö-runko-suhteella, joten median toistaminen on entistäkin nautinnollisempaa. Näytön suuruuden takia se on kuitenkin todella altis kaikille mahdollisille kolhuille ja naarmuille, mutta hätä ei ole todellakaan suuri. Valikoimamme Huawei MatePad 10.4 panssarilaseilla turvaat mahtavan näytön ja varmistat, että saat nauttia siitä vielä pitkään. Panssarilasit ottavat kaikki mahdolliset iskut vastaan pitäen laitteen oman näytön moitteettomassa kunnossa.

    Huawei MatePad 10.4 parhaat suojakotelot

    Valikoimamme suojakoteloilla hankit heti laitteellesi lisää elinikää, sillä ne pitävät tabletin turvassa sitä käytettäessä, että myös kuljetettaessa. Kotelomme kiinnittyvät Huawei MatePad 10.4 laitteeseen jämäkästi, sekä kaikki mahdolliset näppäimet ja liittimet jäävät vapaasti käytettäväksi. Kätevän kansiläpän ansiosta suojakotelon saa taitettua esimerkiksi parempaan katselukulmaan lemppari sarjojasi varten. Kotelon kansiläppä myös tuo lisää turvaa ja suojaa Huawei MatePad 10.4 tabletin näyttöä varten. Kotelon avulla saat myös huomattavasti paremman otteen liukkaasta laitteesta, joten se ei pääse vahingossa putoamaan kädestäsi. Valikoimamme Huawei MatePad 10.4 kotelot eivät siis ainoastaan tuo lisää suojaa ja turvall

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä