MediaPad T3 8

Huawei MediaPad T3 8 suojakotelot on valmistettu pääsääntöisesti yhdistelemällä sekä kovamuovia, että keinonahkaa. Kovamuovilla saavutetaan kestävä rakenne ja keinonahalla mahdollistetaan miellyttävä ja kulutusta kestävä pinta. Huawei MediaPad T3 8 suojakoteloiden kansi on ylivoimaisesti kätevin osa suojasta, koska se suojaa näyttöä, sulkee ja avaa sen sekä taittuu laitteen alle mahdollistaen tabletin asettamisen parempaan asentoon. Huawei MediaPad T3 8 suojakotelo pysyy tiukasti tabletin ympärillä eikä varmastikaan pääse irtoamaan pois paikoiltaan. Kerran kun Huawei MediaPad T3 suojakotelon asettaa laitteen päälle, ei sitä tarvitse siitä välttämättä ottaa pois. Voit ladata ja käyttää muita lisätarvikkeita suojan ollessa paikoillaan. PS. Mobiilitukussa toimituskulut ovat pyöreät 0€!

MediaPad T3 8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei MediaPad T3 8 Suojakotelo – suoraan kotimaan varastosta!

    Kaikki Huawei MediaPad T3 8 suojakotelot toimitetaan suoraan kotimaan varastosta. Tämä mahdollistaa nopean 1-2 päivän toimituksen suoraan kotiin, joten parhaassa tapauksessa saat tilaamasi Huawei MediaPad T3 8 suojakotelon kotiisi jo tilausta seuraavaksi päiväksi! Aika nopeaa, eikö vain? Parastahan on, että suurin osa tilauksista toimitetaan kotiin, omaan postilaatikkoon, eikä sitä sitten tarvitse hakea mistään. Nettiostosten tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa!

    Kun tilaat Huawei MediaPad T3 8 suojakotelon, sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaisia postikuluja. Toimitus on sinulle ilmaista, kuten myös vaihtaminen ja palauttaminenkin. Voit siis huoletta tilata esimerkiksi useamman erilaisen Huawei MediaPad T3 8 suojakotelon peräkkäin, eikä sinulle aiheudu sen enempää kustannuksia kuin vain tuotteen hinta.

    Varastosaldomme ovat ajantasaiset, minkä vuoksi sinun ei tarvitse odottaa juurikaan Huawei MediaPad T3 8 suojakoteloiden saapumista. Jos pystyt jotain ostamaan verkkokaupastamme, on sitä meillä myös varastossa, joten ota ihmeessä samaan tilaukseen myös Puron varavirta voimapankki, näytönpuhdistussetti ja autolaturi.

    Miksi ostaa Huawei MediaPad T3 8 suojakotelo? 

    Huawei MediaPad T3 8 suojakotelon ostamista voidaan suositella erittäin lämpimästi, koska tabletti on luonnollisesti melko liukas ja siksi altis putoamisille. Ehkäise putoaminen sekä laitteen hajoaminen ja suojaa se saumattomasti paikoilleen istuvalla Huawei MediaPad T3 8 suojakotelolla! Se ei haittaa tabletin käyttöä pätkääkään, vaan itseasiassa jopa hieman helpottaa sitä. Voit taittaa Huawei

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä