MediaPad T3 7 Kotelot

Huawei MediaPad T3 7 suojakoteloita on valikoimassamme monissa eri väreissä. Väreistä suosituimmat ovat musta, sininen sekä valkoinen.. Hieman enemmän huomiota herättävät Huawei MediaPad T3 7 suojakotelot ovat väreiltään punaisia, ruskeita tai pinkkejä.

Tuotteet

2 tuotetta

Huawei MediaPad T3 7 suojakotelo on valmistettu kestävistä materiaaleista 

Kompaktin Huawei MediaPad T3 7 tabletin suojakotelot on valmistettu yhdistelemällä kahta kestävää materiaalia: iskuilta hyvin suojaavaa kovamuovia sekä kulutusta kestävää keinonahkaa. Aseta Huawei MediaPad MediaPad T3 7 suojakotelon kovamuovisten reunusten väliin ja voit olla huoletta kohdatessasi pieniä tai vähän suurempiakin kolhuja. Keinonahan hyvänä puolena on sen miellyttävältä tuntuva pinta, joka tuntuu käsissä pehmeältä.

Koska osa Huawei MediaPad T3 7 suojakotelosta on valmistettu keinonahasta ja osa kovamuovista, muodostavat materiaalit myös hauskan värimaailman suojaan. Kovamuoviset mustat raidat menevät siellä täällä Huawei MediaPad T3 7 suojakotelon reunoilla ja keinonahkaiset muut osat muodostavat iloisen mustan, valkoisen, punaisen, pinkin, sinisen tai ruskean kokonaisuuden. Myös näppäinten kohdat on otettu huomioon, sillä Huawei MediaPad T3 7 suojakotelossa on aukot esimerkiksi äänenvoimakkuuden näppäinten kohdalla. Tällöin näppäimien painaminen on helppoa. Sopivan kokoiset aukot löytyvät myös latausportin kohdalta, joten voit liittää sopivan Micro-USB latauskaapelin paikoilleen hetkessä.

Huawei MediaPad T3 7 suojakotelon kansiläppä on nerokas

Huawei MediaPad T3 7 suojakotelot on kaikki varustettu nerokkaalla kansiläpällä, joka avaa sekä sulkee tabletin näytön riippuen siitä, onko kansi avoinna vai suljettuna. Sinun ei siis tarvitse erikseen aktivoidan näppäintä painamalla näyttöä! Kansiläppä imeytyy kiinni näyttöön ja pysyy paikoillaan erinomaisesti. Voitkin olla varma, että näyttö on turvassa kannen ollessa kiinni, eikä siihen silloin pääse tulemaan naarmuja, kolhuja tai reilusti likaa.

Voit asettaa Huawei MediaPad T3 7 suojakotelolla tabletin pystyasentoon noin 45 asteen kulmaan tai sitten vain hieman vaakatasoa pystympään, koska kansiläpässä on kätevät taitokset tätä varten. Taitokset pysyvät paikoillaan magneettisesti, joten kun asetat kannen tiettyyn asentoon, se myös pysyy siinä.

Huawei MediaPad T3 7 suojakotelo toimii myös muiden tarvikkeiden kanssa

Sinun ei tarvitse huolestua, ettei Huawei MediaPad T3 7 suojakotelon kanssa voisi käyttää myös muita lisätarvikkeita. Voit nimittäin käyttää autolatureita ja varavirtalähteitä oikeinkin näppärästi yhdessä Huawei MediaPad T3 7 suojakotelon kanssa. Mikäli näyttösi on likainen, kannattaa se välillä puhdistaa turvallisilla ja asianmukaisilla puhdistusvälineillä.