MediaPad T3 7

Huawei MediaPad T3 7 suojakoteloita on valikoimassamme monissa eri väreissä. Väreistä suosituimmat ovat musta, sininen sekä valkoinen. Tämä johtuu luultavasti siitä, että ne ovat tutuimmat ja turvallisimmat värit, jotka sopivat oikeastaan kaikenlaisille käyttäjille. Hieman enemmän huomiota herättävät Huawei MediaPad T3 7 suojakotelot ovat väreiltään punaisia, ruskeita tai pinkkejä. Laajennamme Huawei MediaPad T3 suojakoteloiden valikoimaa jatkuvasti ja jos sinulla on ehdotuksia, mitä valikoimastamme pitäisi löytyä, niin kerro siitä ihmeessä meille esimerkiksi alareunan chatissa. Tilasit sitten vain yhden Huawei MediaPad T3 7 suojakotelon tai suuremman määrän tablettien tarvikkeita, toimitamme kaikki tilaukset ilman postikuluja. Myös palauttaminen ja vaihtaminen on sinulle maksutonta!

MediaPad T3 7

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei MediaPad T3 7 suojakotelo on valmistettu kestävistä materiaaleista 

    Kompaktin Huawei MediaPad T3 7 tabletin suojakotelot on valmistettu yhdistelemällä kahta kestävää materiaalia: iskuilta hyvin suojaavaa kovamuovia sekä kulutusta kestävää keinonahkaa. Aseta Huawei MediaPad MediaPad T3 7 suojakotelon kovamuovisten reunusten väliin ja voit olla huoletta kohdatessasi pieniä tai vähän suurempiakin kolhuja. Keinonahan hyvänä puolena on sen miellyttävältä tuntuva pinta, joka tuntuu käsissä pehmeältä.

    Koska osa Huawei MediaPad T3 7 suojakotelosta on valmistettu keinonahasta ja osa kovamuovista, muodostavat materiaalit myös hauskan värimaailman suojaan. Kovamuoviset mustat raidat menevät siellä täällä Huawei MediaPad T3 7 suojakotelon reunoilla ja keinonahkaiset muut osat muodostavat iloisen mustan, valkoisen, punaisen, pinkin, sinisen tai ruskean kokonaisuuden. Myös näppäinten kohdat on otettu huomioon, sillä Huawei MediaPad T3 7 suojakotelossa on aukot esimerkiksi äänenvoimakkuuden näppäinten kohdalla. Tällöin näppäimien painaminen on helppoa. Sopivan kokoiset aukot löytyvät myös latausportin kohdalta, joten voit liittää sopivan Micro-USB latauskaapelin paikoilleen hetkessä.

    Huawei MediaPad T3 7 suojakotelon kansiläppä on nerokas

    Huawei MediaPad T3 7 suojakotelot on kaikki varustettu nerokkaalla kansiläpällä, joka avaa sekä sulkee tabletin näytön riippuen siitä, onko kansi avoinna vai suljettuna. Sinun ei siis tarvitse erikseen aktivoidan näppäintä painamalla näyttöä! Kansiläppä imeytyy kiinni näyttöön ja pysyy paikoillaan erinomaisesti. Voitkin olla varma, että näyttö on turvassa kannen ollessa kiinni, eikä siihen silloin pääse tulemaan naarmuja, kolhuja tai reilusti likaa.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä