MediaPad T2 7"

MediaPad T2 7" Kotelot

Tuotteet

4 tuotetta

Huawei MediaPad T2 7” Tabletin Suojakotelot ja - Kuoret

Huawei MediaPad T2 7”  kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Huawei MediaPad T2 7” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Huawei MediaPad T2 7” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Huawei MediaPad T2 7” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Huawei MediaPad T2 7” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Huawei MediaPad T2 7” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Huawei MediaPad T2 7” kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. 

Huawei MediaPad T2 7” kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Huawei MediaPad T2 7” kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Huawei MediaPad T2 7” kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Huawei MediaPad T2 7” laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Huawei MediaPad T2 7” kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Huawei MediaPad T2 7” kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Huawei MediaPad T2 7” tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Huawei MediaPad T2 7” tablettiin. Koska Huawei MediaPad T2 7” kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!

Huawei MediaPad T2 7” kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.