MediaPad T2 10

Huawei MediaPad T2 10 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei MediaPad T2 10 tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

MediaPad T2 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei T2 10 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Huawei MediaPad T2 10 on loistava ystävä sohvalle tai muuten vain löhöilyyn. Uuden tekniikan ansiosta näytön silmiä rasittavaa valaistusta on saatu pienennettyä huomattavasti eikä silmäsi rasitu niin helposti. Suuri akku mahdollistaa sen, että sinun ei tarvitse jatkuvasti olla lataamassa laitetta. Huawei Mediapad T2 10 tunnetaan myös T2 10 Pro nimellä ja sen fyysiset mitat ovat 259,1×156,4×8,5 mm. Laitteessa on tarkka 10.1 tuuman IPS FHD näyttö, 16 / 32 gb muisti, 8 mp takakamera sekä 2 mp etukamera, jolla voit tehdä esimerkiksi videopuheluita. Huawei MediaPad T2 10 on loistava kaveri internetmaailmaan.

    Huawei MediaPad T2 10 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Huawei MediaPad T2 10 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Huawei MediaPad T2 10 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Huawei MediaPad T2 10 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Huawei MediaPad T2 10 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Huawei MediaPad T2 10 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Huawei MediaPad T2 10 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    Huawei MediaPad T2 10 kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, to

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä