MediaPad T1 8.0

Huawei MediaPad T1 8.0 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei MediaPad T1 8.0 tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

MediaPad T1 8.0

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei T1 8.0 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Huawei MediaPad T1 8.0 on todella siro ja kevyt 4G-tablet. Laite on vain 7,9 mm ohut ja painaa 360 g (muut mitat: 210.6 x 127.7). Kätevä kahdeksan tuuman koko ja hiekkapuhallettu alumiininen takaosa sekä ohuet kehykset tekevät laitteesta täydellisen käteen sopivan. Huawei Mediapad T1 8.0 tabletin energiatehokas Qualcomm 1.2 GHz 4-ydinprosessori sekä Android 4.3 käyttöliittymä takaavat sujuvan ja tehokkaan käyttökokemuksen. Laitteen 4800 mAh akun ansioista, sinun ei tarvitse olla huolissaan, että akku ei riitä. Huawei MediaPad T1 8.0 on kätevä laite netin selaamiseen, sosiaalisen median päivittämiseen ja videoiden katsomiseen YouTubesta.

    Huawei MediaPad T1 8.0 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Huawei MediaPad T1 8.0 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Huawei MediaPad T1 8.0 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Huawei MediaPad T1 8.0 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Huawei MediaPad T1 8.0 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Huawei MediaPad T1 8.0 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Huawei MediaPad T1 8.0 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    Huawei MediaPad T1 8.0 kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä