MediaPad T1 10

Huawei MediaPad T1 10 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei MediaPad T1 10 tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

MediaPad T1 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei MediaPad T1 10 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Huawei MediaPad T1 10 on täydellinen kaverisi sohvalle. Kirkas ja sopivan kokoinen 9,6 tuuman näyttö ja nimenomaan leffojen katseluun soveltuva 16:9 -kuvasuhde on hyvä yhdistelmä viihtymiseen. Huawei MediaPad T1 10 tabletin akku kestää pitkätkin leffa- tai pelausmaratonit ja tarvittaessa voit laittaa sen säästötilaan. Tällä Huawein T1 10 tabletilla voit ottaa myös kuvia ja toki myös videopuhelut tai selfiet onnistuvat. Neliydinprosessori pyörittää systeemiä tehokkaasti monenlaisen toiminnan keskellä ja tabletissa on lisäksi nopea 4G-tuki. Näppärän kokoinen (248,5 x 150 x 8,3 mm; 450 g) Huawei MediaPad T1 10 tabletti kulkee mukanasi helposti mihin tahansa

    . Huawei MediaPad T1 10 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Huawei MediaPad T1 10 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Huawei MediaPad T1 10 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Huawei MediaPad T1 10 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Huawei MediaPad T1 10 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Huawei MediaPad T1 10 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Huawei MediaPad T1 10 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    Huawei MediaPad T1 10 kuoria o

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä