MediaPad M5 10.8

Kaikkien tablettien suojaaminen on nykypäivänä erityisen tärkeää. Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot takaavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi pudotuksia, likaa ja iskuja vastaan. Parhaimmassa tapauksessa ne ovat juuri se pelastava tekijä, joka pelastaa tablettisi rikkoontumiselta. Suojaamisen lisäksi Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot luovat laitteestasi persoonallisen ja juuri haluamasi näköisen. Valitsemalla haluamasi Huawei MediaPad M5 10,8 kotelon värin yhdistät sen helposti asuusi, puhelimesi suojakuoreen tai vaikkapa sisustukseesi yhteensopivaksi. Toimitamme kaikki Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot supernopealla 1-3 arkipäivän toimituksella, ja mikä parasta meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten toimituskulut ovat aina ilmaiset! Tervetuloa ostoksille!

MediaPad M5 10.8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot – Suojaaminen kannattaa aina 

    Huawei MediaPad M5 10,8 julkaistiin Suomeen keväällä 2018. Se on varustettu suurella 10.8” näytöllä ja on muotoilultaan hyvin ohut tabletti. Siinä missä muutkin tabletit on tärkeää suojata, niin on yhtä tärkeää suojata Huawei MediaPad M5 10,8 kotelolla, jos haluat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi iskuja, likaa ja pudotuksia vastaan ja saattaakin olla juuri se pelastava tekijä, joka pelastaa laitteesi rikkoontumiselta. 

    Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot – Värillä on väliä

    Huawei MediaPad M5 10,8 kotelon väriä valitessasi on musta tai jokin muu tumma väri aina varma valinta. Jos sinulle on tuttu juttu, että kiireessä kotoa lähtiessäsi tablettiasi ei meinaa löytyä mistään, niin kirkkaan värisellä Huawei MediaPad M5 10,8 kotelolla varmistat tablettisi löytymisen sohvatyynyjen seasta. Lisäksi kirkkaat Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot piristävät arkeasi. Oletko koskaan miettinyt, että yhdistäisit kotelon osaksi asukokonaisuuttasi, yhteensopivaksi puhelimesi suojakuoren tai asuntosi sisustuksen kanssa? Tämä käy helposti valitsemalla Huawei MediaPad M5 10,8 kotelon värissä, joka sopii yhteen haluamasi asian kanssa.

    Jos taloudessasi on useampia tabletteja, niin on ne helposti erotettavissa erivärisillä koteloilla. Näin säästytään siltä, että joku nappaa vahingossa jonkun toisen tabletin mukaansa. Lisäksi erivärisillä koteloilla varmistat, ettet töihin lähtiessäsi nappaa vahingossa mukaasi kotitablettiasi työtablettisi sijaan, sillä mikä olisikaan harmittavampaa kuin töihin päästyä huomata, että tuli otettua väärä tabletti mukaan.

    Huawei MediaPad M5 10,8 – Ota laitteestasi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä