MediaPad M5 10.8 Kotelot

Kaikkien tablettien suojaaminen on nykypäivänä erityisen tärkeää. Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot takaavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.. Ne suojaavat laitettasi pudotuksia, likaa ja iskuja vastaan.

Tuotteet

4 tuotetta

Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot – Suojaaminen kannattaa aina 

Huawei MediaPad M5 10,8 julkaistiin Suomeen keväällä 2018. Se on varustettu suurella 10.8” näytöllä ja on muotoilultaan hyvin ohut tabletti. Siinä missä muutkin tabletit on tärkeää suojata, niin on yhtä tärkeää suojata Huawei MediaPad M5 10,8 kotelolla, jos haluat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi iskuja, likaa ja pudotuksia vastaan ja saattaakin olla juuri se pelastava tekijä, joka pelastaa laitteesi rikkoontumiselta. 

Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot – Värillä on väliä

Huawei MediaPad M5 10,8 kotelon väriä valitessasi on musta tai jokin muu tumma väri aina varma valinta. Jos sinulle on tuttu juttu, että kiireessä kotoa lähtiessäsi tablettiasi ei meinaa löytyä mistään, niin kirkkaan värisellä Huawei MediaPad M5 10,8 kotelolla varmistat tablettisi löytymisen sohvatyynyjen seasta. Lisäksi kirkkaat Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot piristävät arkeasi. Oletko koskaan miettinyt, että yhdistäisit kotelon osaksi asukokonaisuuttasi, yhteensopivaksi puhelimesi suojakuoren tai asuntosi sisustuksen kanssa? Tämä käy helposti valitsemalla Huawei MediaPad M5 10,8 kotelon värissä, joka sopii yhteen haluamasi asian kanssa.

Jos taloudessasi on useampia tabletteja, niin on ne helposti erotettavissa erivärisillä koteloilla. Näin säästytään siltä, että joku nappaa vahingossa jonkun toisen tabletin mukaansa. Lisäksi erivärisillä koteloilla varmistat, ettet töihin lähtiessäsi nappaa vahingossa mukaasi kotitablettiasi työtablettisi sijaan, sillä mikä olisikaan harmittavampaa kuin töihin päästyä huomata, että tuli otettua väärä tabletti mukaan.

Huawei MediaPad M5 10,8 – Ota laitteestasi kaikki hyöty irti

Huawei MediaPad M5 10,8 kotelo on suojaamista varten, mutta sen saa myös helposti taiteltua katselutelineeksi. Tämä onkin loistava ominaisuus esimerkiksi uutisia selatessasi tai katsoessasi Netflixiä. Monet tuntuvatkin tyytyvän tabletilla pelkästään näihin kahteen toimintoon, mutta Huawei MediaPad M5 10,8 onkin erityisen kätevä kaveriksi esimerkiksi keittiöön, sillä siitä seuraat kätevästi reseptiä samalla kuin kokkaat. Aseta Huawei MediaPad M5 10,8 kotelo haluamaasi asentoon, laita resepti esille ja kokkaa herkullista ruokaa! Toimitamme kaikki Huawei MediaPad M5 10,8 kotelot ja tilaukset supernopealla 1-2 arkipäivän toimituksella.