MediaPad M3 Lite 8 Kotelot

Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelot istuvat laitteesi päälle täydellisesti tehden siitä tyylikkään ja särmikkään näköisen. Tyylikkyyden lisäksi ne suojaavat kallisarvoisen tablettisi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan.

Tuotteet

4 tuotetta

Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelot – Suojauksen lisäksi tyyliä

Huawei MediaPad M3 Lite 8 on kooltaan kompakti niin kokonsa, kuin muotoilunsa ansiosta. Ohut ja kevyt muotoilu tekevät Huawei MediaPad M3 Lite 8 oivan kaverin kuljettaa mukana repussa tai laukussa. Jotta tabletti säilyy ehjänä kuljetuksen ja käytön aikana on se syytä suojata yhteensopivalla Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelolla, joka istuu tabletin päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Suojauksen lisäksi Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelo tekee tabletistasi tyylikkään ja kotelon väriä valitessasi kannattaa miettiä haluatko kotelon sopivan esimerkiksi muihin asusteisiisi ja yhdistää sen osaksi asukokonaisuuttasi.

Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelot – Suojasta katselutelineeksi

Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelon saa taitettua kätevästi katselutelineeksi, joten aamulla lehteä tabletilta lukiessa saat kotelon oivaan lukuasentoon. Tai jos tykkäät seurata ruokaa tehdessäsi reseptiä tabletiltasi, niin sinun ei tarvitse kuin ottaa tabletti keittiöön ja taittaa Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelo katseluasentoon! Sama pätee Netflixiä tai YouTubea katsellessa. Jos katsot välillä elokuvia nappikuulokkeilla ja haluat viedä tabletilta elokuvien katselun vielä pidemmälle, niin suosittelemme käytettäväksi langattomia Bluetooth kuulokkeita. Tavan nappikuulokkeiden johdot tuppaavat olemaan usein ärsyttävästi tiellä asentoa vaihtaessa, joten tästä ei ole huolta langattomilla kuulokkeilla!

Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelot – Lisävarusteet kuntoon

Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelon löydettyäsi kannattaa kurkistaa vielä lisävarustevalikoimaamme, josta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet. Monesti juuri sillä hetkellä, kun tarvitset tablettiasi, niin akku ilmoittaa loppuvansa ja vaikka olisit kotona, niin ei laturi yletä juuri sinne, minne tarvitset. Huawei MediaPad M3 Lite 8 latauskaapeliin saat helposti pituutta 2.25 metrin mittaisella Grateqin Micro-USB kaapelilla, joka yltää seinästä sohvalle! Tai jos akku on loppumassa paikassa, jossa ei seinäpistoketta löydy, niin on mukana kannettava varavirtalähde loistava valinta. Sillä lataat laitteesi useamman kerran täyteen! Kaikki Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelot ja lisävarusteet nopealla toimituksella suoraan kotiin Mobiilitukusta!