MediaPad M3 Lite 8

Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelot istuvat laitteesi päälle täydellisesti tehden siitä tyylikkään ja särmikkään näköisen. Tyylikkyyden lisäksi ne suojaavat kallisarvoisen tablettisi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelon voi taittaa katseluasentoon ja näin aamulehden lukeminen tai Netflixin katsominen helpottuu huomattavasti. Valitse itsellesi mieluisin Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelon väri ja yhdistä se esimerkiksi osaksi asukokonaisuuttasi tai samaan värimaailmaan puhelimesi kuoren kanssa. Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelot ja kaikki tilaukset toimitamme kotimaisesta varastosta 1-3 arkipäivässä. Muistathan, että meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten toimituskulut ovat aina 0€! Tervetuloa ostoksille!

MediaPad M3 Lite 8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelot – Suojauksen lisäksi tyyliä

    Huawei MediaPad M3 Lite 8 on kooltaan kompakti niin kokonsa, kuin muotoilunsa ansiosta. Ohut ja kevyt muotoilu tekevät Huawei MediaPad M3 Lite 8 oivan kaverin kuljettaa mukana repussa tai laukussa. Jotta tabletti säilyy ehjänä kuljetuksen ja käytön aikana on se syytä suojata yhteensopivalla Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelolla, joka istuu tabletin päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Suojauksen lisäksi Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelo tekee tabletistasi tyylikkään ja kotelon väriä valitessasi kannattaa miettiä haluatko kotelon sopivan esimerkiksi muihin asusteisiisi ja yhdistää sen osaksi asukokonaisuuttasi.

    Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelot – Suojasta katselutelineeksi

    Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelon saa taitettua kätevästi katselutelineeksi, joten aamulla lehteä tabletilta lukiessa saat kotelon oivaan lukuasentoon. Tai jos tykkäät seurata ruokaa tehdessäsi reseptiä tabletiltasi, niin sinun ei tarvitse kuin ottaa tabletti keittiöön ja taittaa Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelo katseluasentoon! Sama pätee Netflixiä tai YouTubea katsellessa. Jos katsot välillä elokuvia nappikuulokkeilla ja haluat viedä tabletilta elokuvien katselun vielä pidemmälle, niin suosittelemme käytettäväksi langattomia Bluetooth kuulokkeita. Tavan nappikuulokkeiden johdot tuppaavat olemaan usein ärsyttävästi tiellä asentoa vaihtaessa, joten tästä ei ole huolta langattomilla kuulokkeilla!

    Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelot – Lisävarusteet kuntoon

    Huawei MediaPad M3 Lite 8 kotelon löydettyäsi kannattaa kurkistaa vielä lisävarustevalikoimaamme, josta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä