MediaPad M3 Lite 10 Kotelot

Huawei MediaPad M3 Lite 10 tabletin suojakotelot löydät tästä valikoimasta. Voit valita useasta eri väristä sinua miellyttävän Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelon.. Yllätyt, miten monipuolisia tarvikkeita onkaan saatavilla.

Tuotteet

4 tuotetta

Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelo helpottaa tabletin käyttöä 

Huawei MediaPad M3 Lite 10 tabletin suojakotelolla on kaksi tärkeää tehtävää: 1) se suojaa laitetta naarmuilta, lialta ja rikkoontumiselta. 2) Se helpottaa käyttämistä, koska voit asettaa tablettisi pöydälle pariin erilaiseen katselukulmaan, jolloin näköislehtien selaaminen, netti tv:n katsominen ja sosiaalisen median päivittäminen on helpompaa kuin koskaan ennen.

Edellä mainittujen tehtävien lisäksi Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelon tarkoituksena on tehdä omasta tabletista entistä enemmän omanlainen. Saat muutettua sen värimaailmaa helposti ja edullisesti perusväristä huomattavasti iloisemmaksi. Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakoteloita on saatavilla mm. mustana, valkoisena, sinisenä, punaisena, pinkkinä ja ruskeana. Valinnanvaraa siis on!

Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelot on tehty istumaan täydellisesti

Täydellisesti Huawei MediaPad M3 Lite 10 tabletin päälle istuvat suojakotelot asettuvat paikoilleen jämäkästi, eivätkä hölsky tai heilu paikoillaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettet saisi MediaPad M3 Lite 10 suojakoteloa irti tarvittaessa, koska irrottaminen onnistuu tietenkin, joskaan se ei ole tarpeellista. Näppäinten paikat, kamera-aukko ja liitännät on otettu huomioon Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelon suunnitteluvaiheessa, joten saat kytkettyä siihen kätevästi Micro-USB kaapelin tai vaikka fisheye linssisetin.

Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakoteloiden kannet on varustettu muutamalla taitoksella, joiden avulla katselukulman muuttaminen onnistuu vaivattomasti. Taita ne vain tabletin taakse. Kansi suojaa näyttöä hyvin naarmuuntumiselta ja sisältää nokkelan avaustoiminnon aina MediaPad M3 10 Lite suojakotelon kansiläpän aukaistaessa.

Kaikki Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelot ja muut lisätarvikkeet ilman postikuluja

Kun nyt olet ostoksilla ja valinnut mieleisesi Huawei MediaPad M3 Lite 10 tabletin suojakotelon, kannattaa sinun hankkia muut lisätarvikkeet samalla kertaa! Etenkin suurikokoisilla sormilla saattaa olla hankalaa painella tabletin näppäimiä, mutta onneksi on olemassa kosketusnäyttökäyttöön soveltuvia kyniä. Ulkoilijan ja vesilläliikkujan kannattaa tutustua myös vesitiiviiseen suojapussiin, ettei vain sattuisi vahinkoa kosteissa olosuhteissa. Saat kaikki tablettien ja puhelimien lisätarvikkeet verkkokaupastamme niiden omilla hinnoilla, eli sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaisia postikuluja. Myös vaihtaminen ja palauttaminen on maksutonta!