MediaPad M2 8

Huawei MediaPad M2 8.0 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei MediaPad M2 8.0 tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

MediaPad M2 8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei M2 8 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Huawei MediaPad M2 8.0 tabletissa yhdistyvät upea muotoilu sekä nautittava viihde-elämys. Tabletin rungosta 99,5 prosenttia on alumiinia ja se on kooltaan todella kompakti (214 x 124 x 7,8 mm; 330 g) ohuiden näytönreunuksien ansiosta. Huawei MediaPad M2 8.0 tablettiin tuo tehoa kahdeksanydinprosessori 2 Gt:n keskusmuisti sekä 16 Gt tallennustila, jota voi kätevästi laajentaa Micro SD -muistikortin avulla. Android 5.0 sekä Huawein oma Emotion UI. 3.0 käyttöliittymä tarjoavat tehokkaan ja saumattoman käyttökokemuksen. Huawei MediaPad M2 8.0 on kompakti ja näppärä laite kuljetettavaksi kaveriksi kaikkialle.

    Huawei MediaPad M2 8.0 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Huawei MediaPad M2 8.0 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Huawei MediaPad M2 8.0 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Huawei MediaPad M2 8.0 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Huawei MediaPad M2 8.0 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Huawei MediaPad M2 8.0 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Huawei MediaPad M2 8.0 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    Huawei MediaPad M2 8.0 kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä