MediaPad M2 10.0 Kuoret

Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret.

Tuotteet

4 tuotetta

Huawei M2 10.0 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

Huawei Mediapad M2 10.0 tabletissa yhdistyvät upea muotoilu sekä nautittava viihde-elämys. Korkean resoluution ansiosta kuvat näyttävät entistä eläväisimmiltä tarkkoine väreineen sekä yksityiskohtineen. Harman-Kardonin Clari-Fi -teknlogiaa hyödyntävät Huawei MediaPad M2 10.0 streokaiuttimet tuottavat todella tarkkaa ja kirkasta äänentoistoa. Huawei MediaPad M2 10.0 tablettiin tuo tehoa kahdeksanydinprosessori, 2 Gt:n keskusmuisti sekä 16 Gt tallennustila, jota voi kätevästi laajentaa Micro SD -muistikortin avulla (tuki 128 Gt:n korteille). Android 5.1 sekä Huawein oma Emotion UI 3.1 -käyttöliittymä tarjoavat tehokkaan ja saumattoman käyttökokemuksen Huawei M2 10.0 10.1 tuuman 239,8 x 172,75 x 7,35 kokoisessa paketissa.

Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Huawei MediaPad M2 10.0 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Huawei MediaPad M2 10.0 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Huawei MediaPad M2 10.0 kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Huawei MediaPad M2 10.0 laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Huawei MediaPad M2 10.0 kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Huawei MediaPad M2 10.0 tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Huawei MediaPad M2 10.0 tablettiin. Koska Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!

Huawei MediaPad M2 10.0 kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin

Apple, Alcatel , Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE