MatePad T10s

Tällä upealla Huawei MatePad T10s tabletilla pystyy hoitamaan oikein mukavasti työasioita, sekä se sopii mainiosti myös rentoutumiseen vaikkapa lempisarjojesi parissa ison ja kirkkaan näytön ansiosta. Koska Huawei MatePad T10s sopii aika lailla kaikkeen, niin siinä samassa se valitettavan todennäköisesti tulee kohtaamaan erilaisia iskuja, kolhuja ja naarmuja, mutta ei hätää! Kaiken kattavan suojauksen saat hankkimalla suojakotelon ja panssarilasin. Näin laitteesi on suojattu kauttaaltaan ja pääset nauttimaan siitä vielä pitkän aikaa. Huawei MatePad T10s koteloille ja kaikille muille tuotteille tarjoamme täysin ilmaisen toimituksen, kun ostoskoristasi löytyy tuotteita yli 15 euron edestä. Oikein lämpimästi tervetuloa tutustumaan kattavaan suojakotelo valikoimaamme ja tekemään löytöjä verkkokauppaamme.

MatePad T10s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei MatePad T10s tarjoaa kokemuksia kaikille

    Kevyt ja ohut Huawei MatePad T 10s luo vahvan läsnäolon hienostuneella muotoilullaan ja mukaansatempaavalla näytöllään. Sen 10,1 tuuman 1920 x 1200 FHD -näyttö kapeilla kehyksillä tarjoaa entistä paremman visuaalisen vaikutelman. Yhdessä ClariVu™ -tekniikan kanssa se tekee kaikesta näkemästäsi elävää ja kirkasta, herättäen sen eloon kädessäsi. Huawei MatePad T 10s:n suuren amplitudin tuplakaiutinjärjestelmä tuottaa symmetrisen äänen molemmilta puolilta, jotta voit nauttia vahvemmasta ja tasaisemmasta äänikentästä. Harman Kardonin virittämä tabletti tuo esiin aidot ja rikkaat yksityiskohdat, toistaen tarkasti musiikkia ja mielialaasi. Tabletti tarjoaa entistäkin paremman grafiikan ja suorituskyvyn, joten on ehdottoman tärkeää, että suojaat sen kunnolla. Täydellisen suojauksen saat hankkimalla laitteeseesi panssarilasin ja suojakotelon, joiden ansiosta sinun ei tarvitse säikähtää jokaista kolhua ja iskua.

    Huawei MatePad T10s koteloista on moneksi

    Valikoimamme Huawei MatePad T10s koteloilla saat ensinnäkin suojattua kallisarvoisen laitteen sillä tavalla, että sen uskaltaa antaa perheen pienimpienkin käyttöön rennolla mielellä. Suojakoteloiden avulla myös Huawei MatePad T10S:n kuljetus on huomattavasti vaivattomampaa, sillä sitä voi huoletta pitää laukun pohjalla, eikä avaimista synny näyttöön ikäviä naarmuja. Suojakoteloiden avulla saat myös asetettua laitteesi täydelliseen katselukulmaan esimerkiksi lempisarjojasi varten. Näin pääset nauttimaan toden teolla tabletin käytöstä ja saat sen upeista ominaisuuksista kaiken irti. Huawei MatePad T10s kotelot istuvat tabletin päälle täydellisesti ja jämäkästi, mutta kaikki tarvittav

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä