MatePad T10s Kotelot

Tällä upealla Huawei MatePad T10s tabletilla pystyy hoitamaan oikein mukavasti työasioita, sekä se sopii mainiosti myös rentoutumiseen vaikkapa lempisarjojesi parissa ison ja kirkkaan näytön ansiosta

Tuotteet

4 tuotetta

Huawei MatePad T10s tarjoaa kokemuksia kaikille

Kevyt ja ohut Huawei MatePad T 10s luo vahvan läsnäolon hienostuneella muotoilullaan ja mukaansatempaavalla näytöllään. Sen 10,1 tuuman 1920 x 1200 FHD -näyttö kapeilla kehyksillä tarjoaa entistä paremman visuaalisen vaikutelman. Yhdessä ClariVu™ -tekniikan kanssa se tekee kaikesta näkemästäsi elävää ja kirkasta, herättäen sen eloon kädessäsi. Huawei MatePad T 10s:n suuren amplitudin tuplakaiutinjärjestelmä tuottaa symmetrisen äänen molemmilta puolilta, jotta voit nauttia vahvemmasta ja tasaisemmasta äänikentästä. Harman Kardonin virittämä tabletti tuo esiin aidot ja rikkaat yksityiskohdat, toistaen tarkasti musiikkia ja mielialaasi. Tabletti tarjoaa entistäkin paremman grafiikan ja suorituskyvyn, joten on ehdottoman tärkeää, että suojaat sen kunnolla. Täydellisen suojauksen saat hankkimalla laitteeseesi panssarilasin ja suojakotelon, joiden ansiosta sinun ei tarvitse säikähtää jokaista kolhua ja iskua.

Huawei MatePad T10s koteloista on moneksi

Valikoimamme Huawei MatePad T10s koteloilla saat ensinnäkin suojattua kallisarvoisen laitteen sillä tavalla, että sen uskaltaa antaa perheen pienimpienkin käyttöön rennolla mielellä. Suojakoteloiden avulla myös Huawei MatePad T10S:n kuljetus on huomattavasti vaivattomampaa, sillä sitä voi huoletta pitää laukun pohjalla, eikä avaimista synny näyttöön ikäviä naarmuja. Suojakoteloiden avulla saat myös asetettua laitteesi täydelliseen katselukulmaan esimerkiksi lempisarjojasi varten. Näin pääset nauttimaan toden teolla tabletin käytöstä ja saat sen upeista ominaisuuksista kaiken irti. Huawei MatePad T10s kotelot istuvat tabletin päälle täydellisesti ja jämäkästi, mutta kaikki tarvittavat liittimet ja näppäimet jäävät silti vapaasti käytettäväksi.

Ilmaise persoonallisuuttasi värien avulla

Perinteinen musta on hyvin suosittu valinta Huawei MatePad T10s tabletin koteloksi. Ja sehän tunnetusti toimii tilanteessa kuin tilanteessa, mutta ehkä olisi aika kokeilla jotain muutakin väriä? Kenties pirteää pinkkiä tai valloittavaa violettia? Tabletista on tällä hetkellä saatavilla muutamaa eri väriä, mutta koteloiden avulla saat tehtyä Huawei MatePad T10s:stä juuri sen näköisen kuin haluat! Värikkäiden koteloiden avulla löydät tablettisi kovemmassakin kiireessä, kun se ei huku tumman värinsä takia minkään muun tavaran, esineen tai huonekalun joukkoon. Suosittelenkin siis rohkeasti kokeilemaan erilaisia värejä koteloissa upealle Huawei MatePad T10s tabletillesi!