MatePad T10 9.7"

Hankkimalla kotelon Huawei MatePad T10 9,7" tabletille varmistat, että laite pysyy ehjänä ja käyttökelpoisena vielä pitkään! Suojatuotteet pitävät upean tabletin turvassa kaikkia mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan, joten voit käyttää laitettasi taas astetta rennommalla mielellä. Valikoimastamme löytyvien koteloiden avulla voit myös muokata Huawei MatePad T10 9,7" laitteesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat ja erottua joukosta pirteiden värien ansiosta. Täydellisen suojauksen saat hankkimalla kaveriksi vielä panssarilasin, jonka ansiosta kallisarvoinen näyttösi säilyy uudenveroisena. Löydettyäsi juuri sinulle sopivan Huawei MatePad T10 9,7" kotelon ja muut suojatuotteet kannattaa käydä tutustumassa lisätarvike -osioomme. Siellä on toinen toistaan näppärämpiä tuotteita arjen avuksi. Tarvittaessa ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina sinun tukenasi. Tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!

MatePad T10 9.7"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Koko perheen tabletti

    9,7-tuumainen Huawei MatePad T10 tabletti sopii loistavasti koko perheen käyttöön. Siinä on myös Kids Corner -ominaisuus, jonka avulla vanhemmat voivat tarjota perheen pienimmillekin sopivaa sisältöä. Suosittelemme kotelon hankkimista joka tilanteessa, mutta erityisesti silloin, jos laitetta käyttää myös perheen pienimmät. Pienissä käsissä kookas ja liukas rakenteinen tabletti on valitettavasti melko suuressa vaarassa pudota jossain vaiheessa. Juuri näitä tilanteita varten valikoimamme Huawei MatePad T10 9,7" kotelot on onneksi suunniteltu. Ne tuovat huomattavasti lisää pitoa tabletin käyttöä varten, sekä sen saa asetettua parempaan asentoon työskentelyä, pelailua tai videoiden katselua varten.

    Huawei MatePad T10 9,7" kotelot pitävät laitteesi turvassa

    Suojakotelon avulla upea ja tehokas Huawei MatePad T10 9,7" tabletti pysyy suojassa tilanteessa kuin tilanteessa. Kotelot on suunniteltu istumaan Huawei MatePad T10 9,7" päälle täydellisesti ja ne pysyvät paikallaan jämäkästi. Kansiläpän ansiosta myös laitteen näyttö on turvassa mahdollisilta iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta, joten vältyt ikäviltä korjausreissuilta. Kotelo on erinomainen suoja myös esimerkiksi kesän reissuja varten, sillä voit huoletta kuljettaa tablettiasi niin kuin haluat, eikä sinun tarvitse pelätä, että esimerkiksi näyttö pääsisi hajoamaan toisen esineen osumisen takia. Suojan saa myös taitettua näppäräksi telineeksi, jolloin pääset nauttimaan Huawei MatePad T10 9,7" laitteen komealta näytöltä lempi sarjojasi milloin ja missä haluat!

    Täydellinen Huawei MatePad T10 suojaus

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä