MatePad T10 9.7 Kotelot

Hankkimalla kotelon Huawei MatePad T10 9,7" tabletille varmistat, että laite pysyy ehjänä ja käyttökelpoisena vielä pitkään! Suojatuotteet pitävät upean tabletin turvassa kaikkia mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan, joten voit käyttää laitettasi taas astetta rennommalla mielellä

Tuotteet

4 tuotetta

Koko perheen tabletti

9,7-tuumainen Huawei MatePad T10 tabletti sopii loistavasti koko perheen käyttöön. Siinä on myös Kids Corner -ominaisuus, jonka avulla vanhemmat voivat tarjota perheen pienimmillekin sopivaa sisältöä. Suosittelemme kotelon hankkimista joka tilanteessa, mutta erityisesti silloin, jos laitetta käyttää myös perheen pienimmät. Pienissä käsissä kookas ja liukas rakenteinen tabletti on valitettavasti melko suuressa vaarassa pudota jossain vaiheessa. Juuri näitä tilanteita varten valikoimamme Huawei MatePad T10 9,7" kotelot on onneksi suunniteltu. Ne tuovat huomattavasti lisää pitoa tabletin käyttöä varten, sekä sen saa asetettua parempaan asentoon työskentelyä, pelailua tai videoiden katselua varten.

Huawei MatePad T10 9,7" kotelot pitävät laitteesi turvassa

Suojakotelon avulla upea ja tehokas Huawei MatePad T10 9,7" tabletti pysyy suojassa tilanteessa kuin tilanteessa. Kotelot on suunniteltu istumaan Huawei MatePad T10 9,7" päälle täydellisesti ja ne pysyvät paikallaan jämäkästi. Kansiläpän ansiosta myös laitteen näyttö on turvassa mahdollisilta iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta, joten vältyt ikäviltä korjausreissuilta. Kotelo on erinomainen suoja myös esimerkiksi kesän reissuja varten, sillä voit huoletta kuljettaa tablettiasi niin kuin haluat, eikä sinun tarvitse pelätä, että esimerkiksi näyttö pääsisi hajoamaan toisen esineen osumisen takia. Suojan saa myös taitettua näppäräksi telineeksi, jolloin pääset nauttimaan Huawei MatePad T10 9,7" laitteen komealta näytöltä lempi sarjojasi milloin ja missä haluat!

Täydellinen Huawei MatePad T10 suojaus

Löydettyäsi suurenmoisesta valikoimastamme juuri sinulle sopivan kotelon, kannattaa seuraavaksi tutustua näytönsuojiin. Suojakotelon kansiläppä pitää Huawei MatePad T10 9,7" tabletin näytön suojassa esim. sitä kuljetettaessa, mutta laitetta käytettäessä näyttö jää kuitenkin alttiiksi. Näytönsuojaksi paras valinta on ehdottomasti panssarilasi. Se kestää kaikki mahdolliset iskut ja kolhut pitäen varsinaisen näytön moitteettomassa kunnossa. Panssarilasimme ovat 100 % läpinäkyviä ja ohuita, joten et edes huomaa niiden paikallaan oloa. Panssarilasi on myös yllättävän helppo asentaa paikalleen, sinun täytyy vain muistaa puhdistaa laite riittävän tarkasti, jotta väliin ei jää likaa tai pölyä, jotka aiheuttavat ikäviä ilmakuplia. Panssarilasit sopivat täydellisesti yhteen Huawei MatePad T10 9,7" koteloiden kanssa ja yhdessä ne muodostavat täydellisen suojan upealle laitteellesi.