Huawei Tablet Kotelot & Panssarilasit

Huawei on kiinalainen yhtiö, joka on tällä hetkellä yksi maailman suurimmista mobiililaitevalmistajista. Yhtiön markkinaosuus on kasvanut sekä Suomessa että muuallakin maailmassa, sillä valmistaja tekee hinta- laatusuhteeltaan erinomaisia puhelimia.

Tuotteet

13 tuotetta

Huawei Tablettien Suojakotelot ja -Kuoret

Huawei tarjoaa hinta- laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä tabletteja, jotka toimivat Googlen Android käyttöjärjestelmällä. Sirot Huawei tabletit vetoavat jokaiseen taulutietokonetta harkitsevaan henkilöön ja kerta edullisella hinnalla saa hyviä ominaisuuksia, niin miksei valita tätä valmistajaa. Jotta taulutietokoneen käyttö olisi turvallista, tarvitsee se tabletin suojakotelon suojakseen arjen haasteita, kuten putoamisia ja naarmuja vastaan. Huawei tabletin suojakoteloita on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit tehdä laitteestasi mieluisan värisen ja massasta erottuvan kapistuksen. Huawei tabletin suojakotelo istuu paikoilleen erinomaisesti suojaten tabia kaikkialta. Tabletin suojakotelossa on myös käyttöä helpottava ominaisuus: kansiläpän taitokset joiden avulla saat laitteesi parempaan katselukulmaan. Huawei tabletin suojakotelo on vain yksi monista lisätarvikkeista, joten muista myös ne.

Huawei tabletin suojakotelo on erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen pysymistä ehjänä ja parantaa sen käyttöikää, sillä se suojaa tablettia hajoamiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Huawei tabletin suojakotelot suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta sekä lialta. Huawei tabletin suojakotelo parantaa laitteen selviytymismahdollisuuksia selvästi putoamisissa verrattuna tilanteeseen, jossa mitään ei olisi tabletin päällä. Mikäpä olisikaan ikävämpää, kun pudottaa arvokas laite ja särkeä se käyttökelvottomaksi. Lähestulkoon kaikki Huawei tabletin suojakotelot ovat kansiomallisia, eli ne suojaavat laitetta sekä sivuilta, takaa että myöskin edestä. Kansiomallisessa Huawei tabletin suojakotelossa laitteen näyttöä suojaa kansiläppä, joka voidaan kääntää kirjamaisesti laitteen taakse näytön näppäilyn helpottamiseksi. Huawei tabletin suojakotelo toimii samalla myös katselutelineenä, sillä kansiläppä voidaan taitella parilla eri tavalla, jolloin taulutietokone saadaan katselua helpottavaan asentoon. Netflixin, tv-sarjojen ja YouTube klippien katsominen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Useimmiten Huawei tabletin suojakotelo myös sammuttaa taulutietokoneen näytön samalla, kun se suljetaan. Näyttö myös avautuu automaattisesti Huawei tabletin suojakotelon avautuessa, mikä on näppärä ominaisuus.

Huawei tabletin suojakotelot on valmistettu tyypillisesti synteettisistä materiaaleista tai nahasta. Huawei tabletin suojakotelot istuvat taulutietokoneeseen erinomaisesti, eivätkä ne pääse liikkumaan tai irtoamaan. Tyypillisesti Huawei tabletin suojakotelossa on kovamuovinen kehys, johon laite istuu ja taitoksilla varustettu kansiläppä, joka on varustettu esitaitoksilla katselukulman parantamiseksi. Parhaassa tapauksessa Huawei tabletin suojakotelon kansi pysyy kiinni magneetin avulla, mutta on olemassa myös muita kiinnitystapoja, kuten taitos ja kuminauha. Musta, valkoinen, sininen, punainen, oranssi, pinkki ja ruskea ovat Huawei tabletin suojakoteloista suosituimmat värit, joten jokaisen mieltymyksiin löytyy varmasti oma värisävy. Huawei tabletin suojakotelo onkin siis edullinen tapa tehdä omasta tabista persoonallinen ja tyylikäs. Kevyen ja ohuen rakenteensa vuoksi Huawei tabletin suojakotelot ovat lähes huomaamattomia lisätarvikkeita, jotka toimivat tablettisi edullisena vakuutuksena, sillä korjaaminen tai uuden ostaminen on aina melko tyyristä puuhaa. Huawei tablet suojakotelot ovat paitsi tyylikkäitä, myös näppäriä käyttää ja parantaa itse tabin käyttökokemusta.

Huawei tabletin suojakoteloiden lisäksi tarjoamme monia muitakin lisätarvikkeita laitteeseesi, kuten latauskaapeleita, kosketusnäyttökyniä, varavirta voimapankkeja ja jopa näytön suojalaseja. Myös näitä löytyy monissa eri väreissä ja saat varmasti entistä enemmän irti laitteestasi.

Huawei tabletin suojakotelot ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.