Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL)

Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelot pitävät tablettisi suojassa iskuja ja yllättäviä pudotuksia vastaan. Suojauksen lisäksi Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelolla teet tabletistasi persoonallisen näköinen valitsemalla siihen värikkään suojan. Lisäksi saat taiteltua Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelosta kätevän pöytätelineen, joka parantaa tabletin katseluasentoa esimerkiksi katsellessa Netflixia tai ihan tavanomaisessa tabletin selailussa. Jos omistat erikseen koti- ja työtabletin, niin on kätevää valita eriväriset suojat, jotta aamulla töihin lähtiessä ei vahingossa nappaa väärää tablettia mukaan. Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelot ja kaikki tarvitsemasi lisävarusteet löydät ja tilaat kätevästi suoraan kotiin. Toimitamme kaikki tilaukset 1-3 arkipäivässä, tervetuloa ostoksille!

Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelot – Suojaa kolhuja ja pudotuksia vastaan

    Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelolla suojaat tärkeän tablettisi kolhuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelot on suunniteltu siten, että ne istuvat täydellisesti laitteesi päälle. Lisäksi voit käyttää kaikkia näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti kuorten ollessa tabletin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu täysin normaalisti ja ongelmitta. Koska Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelot on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelolla teet tabletistasi persoonallisen ja juuri itsesi näköisen valitsemalla siihen lempivärisi. 

    Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelot – Eri värisillä suojilla erotat helposti tabletit toisistaan

    Useissa talouksissa on eri tabletteja esimerkiksi perheenjäsenten kesken tai erikseen työ- ja vapaa-aika tabletit. Mikä olisikaan harmittavampaa kuin, että aamukiireessä nappaat vahingossa töihin mukaan väärän tabletin? Tässä tapauksessa on hyvä erottaa tabletit toisistaan ja se onnistuu kaikista helpoiten eri värisillä koteloilla. Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) koteloita löydät valikoimastamme useissa eri väreissä ja musta on aina varma valinta, mutta esimerkiksi sininen tai räikeän pinkki kotelo tuovat arkeen mukavaa vaihtelua ja tabletti löytyy aamukiireessäkin sohvatyynyjen välistä.

    Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelot – Vanhoista latureista helposti yhteensopivat

    Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) kotelon klikattuasi ostoskoriin kannattaa myös kurkata lisävarustevalikoimaamme. Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) on varustettu USB-C liitännällä ja jos esimerkiksi puhelimesi on Micro-USB liitännällä varustettu, niin laturit eivät sovi käytettäväksi päikseen. Sen sijasta, ett

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä