PopSockets tuotteet

PopSockets puhelinpidike on yksi kätevämmistä lisätarvikkeista, jota saatat puhelimesi kanssa tarvita. Se myös sopii käytettäväksi minkä tahansa puhelimen kanssa.. Tervetuloa löytämään omaan tyylisi sopiva värikäs PopSockets!.

Tuotteet

148 tuotetta

PopSocketsilla saat käyttöösi useita eri toimintoja

Viime aikoina PopSockets puhelinpidikkeet ovat saavuttaneet suuren suosion koko maailmassa ja etenkin Suomessa. Eikä ihme, sillä ne ovat erittäin käteviä niiden monipuolisten käyttötarkoitustensa ansiosta. Etenkin nuorisolla näkee puhelimissa kiinni PopSocketseja, mutta niin myös vanhemmillakin ihmisillä. Se asetetaan puhelimen takaosaan kiinni jämäkällä 3M-tarralla, joka ei jätä liimajälkiä ja sen voi irrottaa ja liimata takaisin useita kertoja. PopSockets puhelinnpidike antaa nimensäkin mukaisesti loistavan otteen puhelimeen. Tällä otteella saat otettua parempia selfieitä, kuvattua helpommin ja puhelimeen puhuminen on huomattavasti helpompaa. Lisäksi PopSockets toimii jalustana vaaka- ja pystyasennossa, joten sen avulla puhut helposti videopuheluita tai kuvaat videoita. Kun se ei ole käytössäsi, niin saat painettua sen kätevästi alas piiloon, jolloin se ei vie tilaa.

Hauskat kuvat ja tyylikkäät kuosit viimeistelevät laitteesi ulkonäön

Kätevien ominaisuuksiensa lisäksi PopSockets puhelinpidike luo puhelimellesi uniikin ja persoonallisen ulkonäön. Valikoimastamme löydätkin PopSocketseja useissa eri kuoseissa ja väreissä, joten valitse sinulle mieluisin vaihtoehto. Toisten makuun ovat yksiväriset vaihtoehdot, joista löytyy myös esimerkiksi alumiini- tai puupintaisia vaihtoehtoja. Toiset taas tykkäävät simppeleistä marmoripintaisista PopSocketseista, jotka tyylittelevät laitteellesi hienostuneen ja huolitellun ulkonäön. Kuvioiduista vaihtoehdoista löydät erilaisia hauskoja kuvia, kuten donitseja, palmupuita ja Superman tai Batman logoja. PopSocketsia valitessasi on tärkeintä, että sen ulkonäkö miellyttää juuri sinua, joten valitse sinulle mieluisin vaihtoehto.  

PopClip autotelineeseen kiinnität puhelimesi PopSocketsin avulla

Valikoimastamme löydät myös PopClip autotelineen, johon saat kiinnitettyä puhelimesi PopSocketsin avulla kätevästi. Autoteline on mitoitettu tarkalleen PopSockets puhelinpidikkeen kokoon, joten se on täydellinen jokaiselle PopSocketsin omistajalle. PopClip autotelineitä voi kiinnittää useampia autoon, joten esimerkiksi apukuljettajan paikalla istujalle voit kiinnittää myös oman autotelineen. PopClip autoteline kiinnitetään myös 3M-teipillä auton kojelautaan tai muuhun haluamaasi paikkaan, jossa se pysyy jämäkästi kiinni. PopClip autoteline mahdollistaa navigoimisen ja handsfree-puhelut ajon aikana. Kooltaan se on erittäin pieni ja väriltään musta, joten useimpiin muihin autotelineisiin verrattuna se on hyvin huomaamaton.

Tutustu PopSockets valikoimaamme ja tyylittele puhelimesi uuteen uskoon! Äläkä unohda kaikkia uskomattomia toimintoja, jotka saat samalla. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin nopean 1-2 arkipäivän toimituksen. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten toimituskulut ovat aina ilmaiset! Mobiilitukun porukka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi kotimaiseen verkkokauppaamme!