Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta

Mobbit

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ke 17 heinä - pe 19 heinä

Erinomainen suojaavuus

Puhelimen näyttö tehokkaasti kauttaaltaan koko näytön panssarilasilla. Temperoitu panssarilasi säilyttää tavallisen tuntuman puhelimen näyttöön, mutta suojaa näytön siihen kohdistuvilta iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Koko näytön panssarilasi on erinomainen tapa suojata näyttö kattavasti! Suojaa koko näytölle - myös reunoille! Koko näytön panssarilasit ovat panssarilasien parhaimmistoa, sillä ne on muotoiltu kattamaan myös puhelimen näytön kaarevat reunukset. Saat suojattua koko näytön tehokkaasti. Panssarilasi on helppo asentaa ilman ilmakuplia, eikä se jätä näyttöön mitään jälkiä. Kaareva muotoilu Samsung Galaxy S21 Ultra 5G puhelimen koko näytön panssarilasi kaartuu näytön muotojen mukaisesti sen sivuille, suojaten näyttöä kauttaaltaan. Tämän vuoksi panssarilasia ei suositella käytettäväksi kuorten ja koteloiden kanssa, sillä ne saattavat irrottaa tai murtaa lasin. Ilman kuorta tai koteloa, lasi on kuitenkin mainio suoja puhelimeesi!

14,99€

19,99€
TukkuClub hinta 14,24€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!