Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy A72 / A72 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta
  • Samsung Galaxy A72 / A72 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta
  • Samsung Galaxy A72 / A72 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta
  • Samsung Galaxy A72 / A72 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta Samsung Galaxy A72 / A72 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta

Mobbit

Samsung Galaxy A72 / A72 5G Mobbit Koko Näytön Panssarilasi, Musta

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ma 22 heinä - ke 24 heinä

Erinomainen suojaavuus

Suojaa puhelimen näyttö tehokkaasti kauttaaltaan koko näytön panssarilasilla. Temperoitu panssarilasi säilyttää tavallisen tuntuman puhelimen näyttöön, mutta suojaa näytön siihen kohdistuvilta iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Koko näytön panssarilasi on erinomainen tapa suojata näyttö kattavasti! Suojaa koko näytölle - myös reunoille! Koko näytön panssarilasit ovat panssarilasien parhaimmistoa, sillä ne on muotoiltu kattamaan myös puhelimen näytön kaarevat reunukset. Saat suojattua koko näytön tehokkaasti. Panssarilasi on helppo asentaa ilman ilmakuplia, eikä se jätä näyttöön mitään jälkiä. 9H vahvuinen lasi toimii kuorten kanssa Koko näytön panssarilasi on vain 0,33mm paksuinen, joten sen paikallaanoloa ei edes huomaa. 9H vahvuinen lasi pitää kuitenkin allaan olevan näytön erinomaisessa suojassa. Koko näytön panssarilasit on tehty sopimaan yhteen kuorten ja koteloiden kanssa. Rikkoontuessaan panssarilasi säilyttää turvallisen rakenteensa, eikä sirpaloidu.

Osta enemmän ja säästä

  1. Osta 2 kpl 16.99€ / kpl
  2. Osta 4 kpl 14.95€ / kpl

19,99€

TukkuClub hinta 18,99€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!