Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy A14 / A14 5G Hofi Anty Spy Pro+ Panssarilasi
  • Samsung Galaxy A14 / A14 5G Hofi Anty Spy Pro+ Panssarilasi
  • Samsung Galaxy A14 / A14 5G Hofi Anty Spy Pro+ Panssarilasi
  • Samsung Galaxy A14 / A14 5G Hofi Anty Spy Pro+ Panssarilasi Samsung Galaxy A14 / A14 5G Hofi Anty Spy Pro+ Panssarilasi

Hofi

Samsung Galaxy A14 / A14 5G Hofi Anty Spy Pro+ Panssarilasi

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ke 17 heinä - pe 19 heinä

Erinomainen suojaavuus

Samsung Galaxy A14 / A14 5Gpuhelimen Hofi Anti Spy Pro+ panssarilasi on tietoturvallinen tapa suojata näyttö. Tavallisen panssarilasin tavoin Hofi Anti Spy Pro+ panssarilasi suojaa näyttöä iskuilta ja kolhuilta. Sen erikoisuutena kuitenkin on, että puhelimesi näyttöä on hankala kurkkia sivulta. Näyttösi sisältö onkin tarkoitettu vain sinun silmillesi! Pidä näyttösi sisältö omana tietonasi Hofi Anti Spy Pro+ panssarilasia pystyy katsomaan edestä päin normaalisti, mutta sivulta katsottuna näyttö näyttää pimeältä. Tämä lisää merkittävästi puhelimesi tietoturvaa, kun ulkopuoliset eivät pysty katsomaan näyttösi tapahtumia niin helposti kuin tavallisen panssarilasin kanssa. Suojaa tehokkaasti ja on miellyttävä käyttää Kun olet asettanut Hofi Spy Pro+ panssarilasin puhelimen näytölle, on se suojattu tehokkaasti iskuilta ja kolhuilta. Puhelimesi näyttö säilyttää saman tuntuman kuin ilman panssarilasiakin, mutta lasin avulla se on huomattavasti paremmassa turvassa. Voit käyttää panssarilasia yhdessä suojakuorten kanssa, jolloin maksimoit puhelimesi suojauksen.

21,99€

TukkuClub hinta 20,89€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!