Varavirtalähteet

Puhelimen ja tabletin varavirtalähteet ovat yksi tärkeimmistä lisätarvikkeista, mitä puhelimelle kannattaa hankkia. Reissussa ja matkoilla varavirtalähteet ovat loistavia kavereita estämään akun loppumisen ja tärkeiden asioiden hoitamisen.

Tuotteet

23 tuotetta

Varavirtalähteet ovat puhelimesi parhaita kavereita!

Varavirtalähde - monta eri syytä hankkia sellainen

Oletko koskaan joutunut tilanteeseen, että olet vaikkapa viestitellyt kaverisi kanssa jostain todella mielenkiintoisesta tai oikeasti tärkeästä, kun puhelimesi akku uhkaa pahemman kerran loppua? Me olemme. Ei ole mitään raivostuttavampaa, kuin loppunut puhelimen akku sillä hetkellä kun olit kirjoittamassa parasta vitsiäsi. Sitä varten puhelimen varavirtalähteet lataavat akun tyhjästä täyteen parhaimmillaan jopa neljä tai viisi kertaa - riippuen voimapankin koosta tietysti.

Toinen syy on retkeily ja matkaaminen. Varavirtalähteet ovat parhaita ystäviäsi olitpa sitten reissun päällä junalla, lentokoneella tai autolla. Matkatessa akkua kuluu helposti paljon, sillä puhelimen suurimmat virtasyöpöt kuten GPS, kirkas näyttö ja netin käyttö korostuu silloin, kun aikaa puhelimen käyttämiseen on reilusti ja tylsyys on suurimmillaan. Varavirtalähteet voivat olla kytkettynä puhelimeen samalla, kun laitetta käyttää. Tämä ehkäisee akun varauksen pienenemistä, eikä sinun tarvitse huolehtia akun loppumisessa oikeastaan missään vaiheessa.

Varavirtalähteet ovat parhaimmillaan retkeilyssä ja matkan päällä

Retkeilyssä akun loppuminen voi olla pahimmillaan vaarallista. Puhelinta pidetään mukana kaikkialla ja se toimiikin avun tarpeen hetkellä sellaisena välineenä, jota ilman ei oikeastaan tulisi toimeen. Puhelimella voi nykään tehdä jo niin montaa asiaa kuten navigoida, tarkastella reittiä, käyttää mittalaitteena ja vaikkapa taskulamppua, että akut taas eivät oikein ole pysyneet tässä mukana. Siksi puhelimen varavirtalähteet, joita voi käyttää toki myös useisiin kameroihin, tabletteihin ja muihin usb-johdolla ladattaviin laitteisiin, ovatkin yksiä tärkeimmistä tarvikkeista, joita reissunpäälle pitää varata mukaan. Varavirtalähteet ovat yllättävän monipuolisia, eikö vain!

Miten varavirtalähdettä käytetään?

Varavirtalähteiden, toiselta nimeltään voimapankin tai vaikkapa vara-akun, käyttö on todella helppoa.Vara-akku tulee olla ladattuna, kun puhelinta halutaan ladata. Yleensä voimapankit ovat kooltaan noin 6000 - 10000mAh, jolloin laitteensa voi ladata täyteen noin 3-5 kertaa. Varavirtalähteen mukana tulee aina latausjohto, jolla laitteen voi ensiksi ladata täyteen ja varavitalähdeessä onkin yleensä valoindikaattorit, jotka kertovat kuinka täynnä varavirtalähteet ovat. Lataamiseen menevä aika riippuu aina myös puhelimen akun koosta, mutta keskimäärin täyteen lataamisessa menee 2-3 tuntia. Suosittelemme siis hankkimaan hieman suuremman virtalähteen, jolloin itse varavirtalähdettä ei tarvitse olla aina latailemassa uudelleen ja uudelleen.