Johdot, kaapelit ja laturit

Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita, erilaisilla päillä kuten Micro-USB, USB-C sekä Lightning. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Kaapelit

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.

     Johdot, kaapelit ja laturit

     Micro-USB, Lightning ja USB-C kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Micro-USB, USB-C ja Lightning kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Micro-USB, USB-C ja Lightning kaapeleissa on kaikissa yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Micro-USB, USB-C ja Lightning kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin. Micro-USB, USB-C ja Lightning kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB, USB-C ja Lightning kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB, USB-C ja Lightning kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Micro-USB, USB-C ja Lightning kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Micro-USB, USB-C ja Lightning kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Micro-USB, USB-C ja Lightning kaapeleita, johtoja ja latureita. on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suosittuja Micro-USB kaapeleiden värejä on esimerkiksi pinkki, vihreä, sininen, kulta ja hopea.

     Micro-USB, USB-C ja Lightning kaapelit, johdot ja laturit ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä