Kaapelit

Erillinen USB-C kaapeli on loistava hankinta puhelimesi tai tabletin lisätarvikkeeksi. Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia USB-C kaapeleita ja muita tarvikkeita kuten autolatureita ja verkkovirtalatureita.

Tuotekategoriat

Tuotteet

150 tuotetta

USB-C kaapelit ja tarvikkeet - uusi standardi tekee tuloaan

USB-C kaapelin liitinstardardi on ollut markkinoilla jo usean vuoden, mutta vasta vastikään tämä teknologia on löytänyt tiensä uusimpiin puhelimiin. Vielä pari vuotta sitten USB-C liittimellä varustettu puhelimet olivat yleensä ylemmän hintaluokan ns lippulaivamalleja, mutta pikkuhiljaa tämä on löytänyt tiensä myös edullisempiin puhelinmalleihin. Sinun kannaltasi tämä tarkoittaa entistä helpompaa johdon käyttöä. USB-C kaapelit ovat siinä mielessä hyviä, että niitä voi käyttää kummin päin vain, eli johdon asennolla ei ole väliä. USB-C kaapeleissa ja tarvikkeissa ei ole siis enää sitä ongelmaa, että ensimmäisellä yrittämällä kaapeli ei sopisi ladattavaan laitteeseen.

USB-C kaapelit ja tarvikkeet monenlaiseen käyttöön

Millaisia USB-c kaapeleita, tarvikkeita ja latureita sitten meiltä Mobiilitukusta löytyykään? Voisi jo sanoa, että monenlaisia! Esimerkiksi USB-C kaapeleita löytyy useilta eri valmistajilta kuten Powerstar, Puro, Celly sekä Huawei. Tämän lisäksi valikoimassamme löytyy mahtavia ja trendikkäitä värejä erilaisista USB-C kaapeleista ja tarvikkeista. Suosituimpia värejä on ollut ruusukultainen ja kultainen johto ja sama näkyykin toki myös suojaustuotteiden myynnissä. Värin lisäksi voit valita ehkäpä meidän mielestämme tärkeimmän ominaisuuden eli USB-C kaapelin pituuden. Eri pituiset USB-C kaapelit löytyvät kätevästi kaupastamme: yhden metrin kaapelin lisäksi valikoimassamme on myös 1,5 metrin, 2 metrin ja jopa 3 metrin pituisia tuotteita. Mitä pidempi USB-C kaapelisi on, sitä kätevämpää ladattavan laitteen käyttö on. Pitkä USB-C kaapeli helpottaa puhelimen käyttöä vaikkapa silloin, kun käytät puhelintasi illalla ennen nukkumaan menoa tai kun olet reissunpäällä vaikkapa junassa. Tälläisinä hetkinä puhelimen käyttöä helpottaa merkittävästi, jos et ole kiinni liian lyhyessä USB-C kaapelissa tai laturissa.

USB-C kaapelit ja tarvikkeet - mitä tarvikkeita saatat tarvita?

Meiltä usein kysytään siitä, millaisia erilaisia tarvikkeita puhelimen kanssa kannattaa käyttää ja mitä kaikkea tarvitsee hankkia. No meidän nyrkkilistamme on melko lyhyt, mutta ytimekäs. Ensimmäisenä suosittelemme aina hankkimaan tosiaankin pidemmän USB-C kaapelin, jonka kanssa laitteen käyttö helpottuu merkittävästi. Tämän kaveriksi sitten suosittelemme hankkimaan tarpeeksi suuren varavirtalähteen, johon tuo ensiksi hankittu USB-C kaapeli sitten sopiikin kuin nenä päähän. Varavirtalähteissä yleensä ei ole mukana USB-C kaapeleita, vaan vanhempaa Micro-usb johtoa, jonka vuoksi usein USB-C kaapelin hankinta onkin välttämätöntä myös siinä tapauksessa, jos haluaa ostaa vain pelkän varavirtalähteen.

Autoilevalle porukalle autolaturi on ehdottoman hyvä tarvike, erityisesti pitkillä reissuilla kuten vaikkapa lapin matkoilla. USB-kaapeliin yhdistettynä autolaturin avulla pidät niin puhelimesi, tablettisi tai vaikkapa useat kameramallit virtaa täynnä, jotta navigointilaitteet, puhelimesi tai myös muutkin laitteesi pysyvät käytettävissä. USB-C kaapelin kanssa sopivat käytännössä mitkä tahansa autolaturit, joissa on vain erillinen paikka irralliselle kaapelille. Parhaimmillaan autoiluun tarkoitetussa laturissa on yleensä 2 tai jopa 3 erillistä johtopaikkaa, jolloin USB-C kaapelit voivat ladata kaikki mobiililaitteesi samaan aikaan!

USB-C kaapelien ja tarvikkeiden tilaaminen Mobiilitukusta

Miksi sitten kannattaa tilata lataustarvikkeet suoraan meiltä Mobiilitukusta? Meillä panostetaan tuotteiden toimitusnopeuteen ja palvelun laatuun erittäin paljon. Jos esimerkiksi haluaisit tilata omat USB-C kaapelin niin, että toimitus olisi perillä heti seuraavaksi arkipäiväksi, ennen klo 14 tilatut tilaukset ehtivät pääsääntöisesti aina matkaan vielä samana päivänä, jolloin kun tilauksemme toimitetaan aina 1. luokan kirjeena tai pakettina, pitäisi tilauksen ehtiä perille jo seuraavaksi päiväksi. Tämän lisäksi huomaathan, että kaupassamme on täysin ilmainen toimitus ja palautus, jolloin tilaaminen on riskitöntä, helppoa ja halutessasi voit palauttaa ja vaihtaa tuotteita, jos vaikkapa USB-kaapelin väri ei miellyttäisikään. Tervetuloa siis ostoksille Mobiilitukkuun!