Langattomat laturit

Langaton laturi lataa kaikkia Qi-lataustekniikkaa, eli langatonta latausta tukevia laitteita. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S9, S8 ja S7, Samsung Galaxy Note8 ja Note 9, Apple iPhone 8 ja X.. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

102 tuotetta

Langatonta latausta eli Qi-lataustekniikkaa tukevia laitteita löytyy jo useilta eri valmistajilta

Langattomalla laturilla lataat kaikkia laitteita, jotka tukevat langatonta latausta, eli Qi-lataustekniikkaa. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S9, S8 ja S7, Samsung Galaxy Note8 ja Note 9, Apple iPhone 8 ja X. Lisäksi langatonta latausta tukevia laitteita löytyy useita lisää ja langaton lataus löytyykin lähes kaikista uusista kalliimman hintaluokan hyvin varustelluista laitteista. Qi-lataustekniikka onkin yleistynyt viime aikoina huomattavasti ja jos omistat laitteen, josta tämä hieno ominaisuus löytyy, niin suosittelemme lämpimästi hyödyntämään sitä.

Langatonta laturia käyttäessäsi sinun ei tarvitse miettiä ylimääräisiä johtoja ja kaapeleita

Langaton laturi on moderni ja tyylikäs vaihtoehto lataukselle. Langaton laturi kiinnitetään seinään ja puhelimesi latautuu, kun asetat sen alustan päälle. Ladatessasi sinun ei tarvitse ottaa puhelimestasi suojakuoria pois, koska langaton laturi lataa laitettasi kuorien ollessa puhelimesi turvana. Omistaessasi tällaisen tuotteen sinun ei tarvitse enää miettiä epäsiistejä johtoja roikkumassa pistokkeesta, sillä niitä ei yksinkertaisesti enää ole. Samalla langattomalla laturilla lataat kaikkia langatonta latausta tukevia laitteitasi, joten sinun ei tarvitse omistaa jokaiselle laitteelle omaa laturia. 

Langattomia latureita useilla eri ominaisuuksilla ja eri värisinä

Langaton latureita löydät useilta eri valmistajilta, eri kokoisina ja eri ominaisuuksilla varustettuna. Suurin langattomien latureiden valmistaja on Samsung, joka on valmistaa useita eri kokoisia ja näköisiä tuotteita. Pienimmät langattomat laturit ovat lähes huomaamattomia, kun taas suurimmat niistä ovat jo huomattavasti suuremman kokoisia. Jotkut langattomat laturit saa kätevästi myös asetettua pystyasentoon, joten pystyt käyttämään puhelintasi loistavassa kulmassa samalla, kun se on latauksessa. Osa langattomista latureista lataa laitettasi normaaliin vauhtiin ja osa on varustettu pikalatauksella, joten jos puhelimesi tukee pikalatausta, niin lataat puhelimeesi virtaa erittäin nopeasti. Valikoimastamme löydät useita eri värejä, kuten mustaa, valkoista ja beigeä, joten voit yhdistää laturin helposti vaikkapa sisustukseen tai puhelimesi väriin. 

Unohda turhat johdot ja ota laitteesi ominaisuuksista kaikki ilo ja hyöty irti langattomalla laturilla. Tarjoamme aina kaikkiin tilauksiin nopean ja ilmaisen 1-2 arkipäivän toimituksen kotimaisesta varastostamme. Mobiilitukun poppoo toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille kotimaiseen verkkokauppaamme!