Takaisin

Tuotekuvat

  • Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen (TB-X306X) Screenor Premium Näytön Panssarilasi
  • Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen (TB-X306X) Screenor Premium Näytön Panssarilasi Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen (TB-X306X) Screenor Premium Näytön Panssarilasi

Screenor

Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen (TB-X306X) Screenor Premium Näytön Panssarilasi

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ma 17 kesä - ke 19 kesä

Erinomainen suojaavuus

Suomalaisen Screenorin Premium panssarilasi suojaa näyttöä tehokkaasti siihen kohdistuvilta iskuilta ja naarmuilta. Screenor Premium panssarilasi on 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi, mutta silti muodoiltaan mukavan ohut ja huomaamaton. Kestävä ja turvallinen rakenne Useasta kerroksesta koostuva panssarilasi on valmistettu iskunkestävästä karkaistusta panssarilasista, joka rikkoontuessaan ei sirpaloidu vaarallisiksi sirpaleiksi. Rikkoontuessaan lasi jää levyksi, joka on turvallista poistaa. Irrottamisesta ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä, joten uuden lasin vaihtaminen onnistuu helposti. Helppo asentaa Screenor panssarilasin asentaminen tabletin näyttöön on helppoa ja onnistuu keneltä tahansa. Puhdista näyttö paketissa mukana tulevilla puhdistusvälineillä ja aseta lasi tarkasti paikoilleen. Asentaminen on samanlaista kuin puhelimen panssarilasin.

28,99€

TukkuClub hinta 27,54€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!