Takaisin

Tuotekuvat

  • Huawei Mate 20 Lite Screenor Curved Koko Näytön Panssarilasi
  • Huawei Mate 20 Lite Screenor Curved Koko Näytön Panssarilasi
  • Huawei Mate 20 Lite Screenor Curved Koko Näytön Panssarilasi Huawei Mate 20 Lite Screenor Curved Koko Näytön Panssarilasi

Screenor

Huawei Mate 20 Lite Screenor Curved Koko Näytön Panssarilasi

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: pe 22 syys - ti 26 syys

Suomalaisen Screenorin Curved koko näytön panssarilasi suojaa puhelimen koko näyttöä siihen kohdistuvilta iskuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Jopa yli 9 kertaa tavallista lasia kovempi panssarilasi on muotoiltu puhelimen näytön muotojen mukaisesti kattamaan myös näytön kaarevat reunat.

Iskunkestävää karkaistua lasia

Screenor Curved panssarilasi on valmistettu iskenkestävästä karkaistusta panssarilasista, joten se kestää hyvin siihen kohdistuvia iskuja. Rikkoontuessaan lasi ei sirpaloidu, vaan se jää turvalliseksi levyksi, joka on helppo poistaa. Lasin asennus on helppoa.

Kaareva muotoiltu ja kattava 3kk mittainen takuu

Screenor Curved panssarilasi kaartuu näytön muotojen mukaisesti sen sivuille, suojaten näyttöä kauttaaltaan. Tämän vuoksi panssarilasia ei suositella käytettäväksi kuorten ja koteloiden kanssa, sillä ne saattavat irrottaa tai murtaa lasin. Lasissa on 3kk mittainen laatutakuu: Jos lasin asennus epäonnistuu tai se rikkoontuu 3kk sisällä ostohetkestä, saa valmistajalta yhden uuden tuotteen veloituksetta tilalle.

29,99€

TukkuClub hinta 28,49€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!