Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple iPhone 12 / 12 Pro 3D Suojakuori, Mansikka
  • Apple iPhone 12 / 12 Pro 3D Suojakuori, Mansikka
  • Apple iPhone 12 / 12 Pro 3D Suojakuori, Mansikka
  • Apple iPhone 12 / 12 Pro 3D Suojakuori, Mansikka Apple iPhone 12 / 12 Pro 3D Suojakuori, Mansikka

Apple iPhone 12 / 12 Pro 3D Suojakuori, Mansikka

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ti 26 syys - to 28 syys

Mansikka Apple iPhone 12 / 12 Pro 3D suojakuori tekee puhelimestasi näyttävän ilmestyksen! 3D Suojakuori on viimeistelty kahdella näyttävällä kolmiulotteisella kuviolla joista toinen sijaitsee kuoren takakannessa ;ja toinen kuoren päällä. Tällä kuorella keräät varmasti katseita!

Tukeva ote puhelimesta

Suojakuori on valmistettu joustavasta TPU-muovista, josta saat pitävän otteen ja ehkäiset näin puhelimen putoamista kädestä. Kuori suojaa hyvin puhelimen takaosan ja reunat ;iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. 3D Suojakuori ei suojaavuudestaan huolimatta tee puhelinta juurikaan paksummaksi, vaan puhelin säilyy mukavan ohuena ja helppokäyttöisenä.

Saumaton istuvuus

Puhelin on helppo asettaa suojakuoreen ja kuori istuu puhelimen päälle saumattomasti. Kuoressa on lataus- ja kuulokeporttien aukot valmiina, joten sinun ei tarvitse irroittaa ;kuorta ladataksesi puhelinta tai kuunnellessasi musiikkia langallisilla kuulokkeilla. Muille painikkeille on kohopainikkeet, joiden avulla näppäinten painaminen onnistuu vaivatta. ;Tästä näyttävä suojakuori piristämään puhelimesi ulkonäköä!

PS. Suojaa Näyttö! Katso tästä sopiva panssarilasi!

13,99€

TukkuClub hinta 13,29€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!