Puhelimen Varaosat

Puhelimen varaosilla päivität puhelimesi uuteen aikaan ilman suuria kustannuksia. Tarjoamme korjaamiseen tarvittavat työkalut, ohjeet ja alkuperäistä laatua vastaavaan varaosan.

Tuotteet

197 tuotetta

Puhelimen varaosat – mitä voin itse korjata? 

Puhelimet kallistuvat koko ajan ja mitä enemmän niihin rahaa sijoitetaan, sitä tärkeämmiksi laitteet meille myös tulevat. Mutta mitä jos puhelin hajoaa jostain kohtaa – voiko asialla tehdä jotain vai onko uuden hankinta edessä? Vastaus on, että tietysti voi ja se on yllättävän helppoa! Alla kerromme erilaisia tilanteita, joissa puhelimesi korjaus meiltä löytyvillä puhelimen varaosilla onnistuu aivan itse. Itse tekemällä voit säästää noin puolen tunnin työllä jopa useita satoja euroja!

Puhelimen varaosista näytön vaihto on isoin säästö!

Yleisin hajoava osa on aina näyttö. Melkein puolet puhelimen pinta-alasta on lasia ja se onkin herkin osa, joka voi rikkoontua. Huonoimmassa tuurissa iskun ei tarvitse olla edes kovinkaan kova, että halkeamia ilmenee. Siksi puhelimen varaosia on saatavilla todella laajasti, ja varsinkin keskihintaisille puhelimille varaosat ovat edullisia ja vaihtaminen on ohjeiden avulla helppoa ja nopeaa. Kaikkiin valikoimamme varaosiin tarjotaan mahdollisuus tarvittaviin työkaluihin samaan aikaan, jotta vaihtaminen olisi helppoa ja nopeaa. Puhelimen näytön vaihtamiseen tarjotaan tuotesivuilla aina ohjeet ja asiakaspalvelumme neuvoo ja ohjaa tarvittaessa. Varaosat ovat aina varustettu 12 kuukauden takuulla, ja laatu on alkuperäistä vastaava. Vaihtamalla näytön itse, voit säästää satoja euroja huoltokustannuksiin verrattuna! 

Vaihda puhelimesi akku varaosavalikoimastamme

Toinen yleinen ongelma, joka puhelimessa on helppo korjata uudella varaosalla, on akku. Tuntuuko sinusta, että pakkasella akku ei kestä entiseen tapaan, tai muuten vain joudut lataamaan kännykkääsi entistä tiheämmin? Ratkaisu tähän on yleensä uusi vaihtoakku. Myös akun vaihtaminen on helppoa ja sen voit tehdä jopa vain 20 minuutissa. Tärkeää akun vaihtamisessa, on antaa akun varauksen laskea alle 20 prosenttiin, jotta vaihtaminen on varmuudella turvallista. Kun akku on tyhjentynyt, riittää monessa puhelinmallissa vain takakannen irrotus, eikä esimerkiksi näyttöä tarvitse ollenkaan irrottaa. Meillä Mobiilitukussa myydään pelkästään aina alkuperäisiä varaosia akkuina, eli tilalle laitettava akku on vastaava kuin aiempikin. 

Helpoin vaihdettava puhelimen varaosa on takakansi

Usein uudemmissa puhelimissa takakansi on joko lasia tai ohutta muovia. Siksi myös tämä puhelimen varaosa on herkkä joko hajoamaan kokonaan tai ainakin naarmuuntumaan pahasti. Siksipä myös puhelimen takakansi valikoimista löytyy sopivia puhelimen varaosia, joilla päivittää luurin ulkonäköä särmemmäksi. Takakannen vaihtaminen ei usein vaadi muuta kuin yhden työkalun ja vaihtaminen onnistuu jopa 10 minuutissa. Helppoa kuin heinän teko!