Asus ZenPad 3S 10" (Z500M) Kotelot

Asus ZenPad 3S 10" (Z500) on huippuluokan Asus tabletti arkipäivän käyttöön. Tablettien suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää ja siksi myös Sinun kannattaa ehdottomasti turvata oma Asus ZenPad 3S 10" laitteesi tabletin kotelolla.

Tuotteet

4 tuotetta

Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) kotelot – mikä on sinun lempivärisi?

Asus ZenPad S3 10 koteloita on moneen makuun ja siksi värillä meidän mielestämme on väliä. Suosituin väri on aina ollut ja varmasti tulee myös olemaan, perinteinen musta suojakotelo. Musta on siinä mielessä hyvä väri, että lika ja kuluminen ei näy materiaalin pinnassa ja varmaan siksi onkin suosituin koteloiden väri. Materiaaliltaan suojakotelot ovat kestävää ECO materiaalia, joka kestää lian ja roiskeet melko hyvin. Muita värejä ovat joidenkin mielestä hieman naisellisemmat valkoinen ja punainen ZenPad S3 10” taletin kotelot, sekä perinteiset valkoinen ja sininen, joille myös ostajat löytyvät. Värien valitseminen on mielipide kysymys ja siksipä kun meiltä kysytään, mikä väri on paras väri, vastaamme aina, että minkä värisiä vaatteita Sinulla tulee käytettyä. Tällä pienellä kysymyksellä saamme sinut ajattelemaan sitä, minkä väriset suojakotelot sinun Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) tablettisi ja persoonasi kanssa sopivat yhteen. 

Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) kotelot – lisätarvikkeet kaveriksi!

Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) on ominaisuuksiltaan loistava tabletti pelaamiseen, kuvaamiseen sekä vaikkapa kuvankäsittelyyn. Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) tabletista löytyy tehokas prosessori sekä loistava näyttö, mutta akun kulutus on kovaa, kun näytön tarkkuus ja prosessorin teho ovat hyvää luokkaa. Siksi suosittelemmekin, että ZenPad S3 10” matkassa kulkee suojakotelon lisäksi varavirtalähde, jolla lataa laitteesi täyteen 2 kertaa. Varavirtalähde on loistava kaveri vaikkapa lomamatkoilla, joille tabletti yleensä löytää mukaan. Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) kotelot taittuvat kätevästi näppäräksi pöytätelineeksi ja tämän avulla vaikkapa elokuvien katselu on entistä mukavampaa. Nappaa vain voimapankki / varavirtalähde ZenPad S3 10” tablettiisi kiinni ja nauti elokuvista vaikka kellon ympäri.

Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) kotelot – onko kosketusnäyttökynä avuksi? 

Moni vanhempi henkilö on kääntynyt ZenPad S3 10” tabletin puoleen niiden helppouden vuoksi. Näin on käynyt myös älypuhelimissa, mutta älypuhelimissa siirros on ollut ehkä hieman hitaampaa. Olemme huomanneet, että yksinkertainen käyttöä helpottava lisätarvike on yksinkertainen kosketusnäyttökynä. Kynän saa näppärästi ZenPad S3 10” kotelon kanteen kiinni, joten se kulkee aina mukana!