Asus ZenPad 3S 10" (Z500M)

Asus ZenPad 3S 10" (Z500) on huippuluokan Asus tabletti arkipäivän käyttöön. Tablettien suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää ja siksi myös Sinun kannattaa ehdottomasti turvata oma Asus ZenPad 3S 10" laitteesi tabletin kotelolla. ZenPad S3 10" kotelot ja suojakotelot löydät meiltä useassa eri värissä ja ne saa taitettua kätevästi vaikkapa pöytätelineeksi. Asus ZenPad 3S 10" tabletin suojakotelot pitävä esimerkiksi tärkeimmän, eli huipputarkan 9,7" näytön turvassa kaikkina aikoina. Tabletti on suunniteltu tehokkaaseenkin mobiilipelaamiseen ja siksi sen tehokas kuusiydinprosessori ja 4K näyttö ovat loistava kaksikko moneen pelaamiseen. Suosittelemme ehdottomasti tilaamaan ZenPad tuotteesi meiltä, sillä muistathan, että toimituksemme on todella nopea ja AINA ilmainen!

Asus ZenPad 3S 10" (Z500M)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) kotelot – mikä on sinun lempivärisi?

    Asus ZenPad S3 10 koteloita on moneen makuun ja siksi värillä meidän mielestämme on väliä. Suosituin väri on aina ollut ja varmasti tulee myös olemaan, perinteinen musta suojakotelo. Musta on siinä mielessä hyvä väri, että lika ja kuluminen ei näy materiaalin pinnassa ja varmaan siksi onkin suosituin koteloiden väri. Materiaaliltaan suojakotelot ovat kestävää ECO materiaalia, joka kestää lian ja roiskeet melko hyvin. Muita värejä ovat joidenkin mielestä hieman naisellisemmat valkoinen ja punainen ZenPad S3 10” taletin kotelot, sekä perinteiset valkoinen ja sininen, joille myös ostajat löytyvät. Värien valitseminen on mielipide kysymys ja siksipä kun meiltä kysytään, mikä väri on paras väri, vastaamme aina, että minkä värisiä vaatteita Sinulla tulee käytettyä. Tällä pienellä kysymyksellä saamme sinut ajattelemaan sitä, minkä väriset suojakotelot sinun Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) tablettisi ja persoonasi kanssa sopivat yhteen. 

    Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) kotelot – lisätarvikkeet kaveriksi!

    Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) on ominaisuuksiltaan loistava tabletti pelaamiseen, kuvaamiseen sekä vaikkapa kuvankäsittelyyn. Asus ZenPad 3S 10” (Z500M) tabletista löytyy tehokas prosessori sekä loistava näyttö, mutta akun kulutus on kovaa, kun näytön tarkkuus ja prosessorin teho ovat hyvää luokkaa. Siksi suosittelemmekin, että ZenPad S3 10” matkassa kulkee suojakotelon lisäksi varavirtalähde, jolla lataa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä