Asus

Asus on jokaiselle tietokonekäyttäjälle tuttu valmistaja, sillä se on jo pidemmän aikaa valmistanut erilaisia komponentteja. Nykyään Asuksen valikoimasta löytyy myös kelpo määrä erilaisia tabletteja, joissa pyörii Googlen Android käyttöjärjestelmä. Edullisempiin hintaryhmiin keskittyvät Asus tabletit ovat erittäin hyvä valinta niille, jotka arvostavat hyvää hintalaatu –suhdetta. Tämän vuoksi yhtiön lanseeraamat Zenpad laitteet ovatkin entistä tutumpia suurelle yleisölle. Toimitamme Asus lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Asus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus Tablettien Suojakotelot ja -kuoret

    Asus tabletin suojakotelo on erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen pysymistä ehjänä ja parantaa sen käyttöikää, sillä se suojaa tablettia hajoamiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Asus tabletin suojakotelot suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta sekä lialta. Asus tabletin suojakotelo parantaa laitteen selviytymismahdollisuuksia selvästi putoamisissa verrattuna tilanteeseen, jossa mitään ei olisi tabletin päällä. Mikäpä olisikaan ikävämpää, kun pudottaa arvokas laite ja särkeä se käyttökelvottomaksi. Lähestulkoon kaikki Asus tabletin suojakotelot ovat kansiomallisia, eli ne suojaavat laitetta sekä sivuilta, takaa että myöskin edestä. Kansiomallisessa Asus tabletin suojakotelossa laitteen näyttöä suojaa kansiläppä, joka voidaan kääntää kirjamaisesti laitteen taakse näytön näppäilyn helpottamiseksi. Asus tabletin suojakotelo toimii samalla myös katselutelineenä, sillä kansiläppä voidaan taitella parilla eri tavalla, jolloin taulutietokone saadaan katselua helpottavaan asentoon. Netflixin, tv-sarjojen ja YouTube klippien katsominen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Useimmiten Asus tabletin suojakotelo myös sammuttaa taulutietokoneen näytön samalla, kun se suljetaan. Näyttö myös avautuu automaattisesti Asus tabletin suojakotelon avautuessa, mikä on näppärä ominaisuus.

    Asus tabletin suojakotelot on valmistettu tyypillisesti synteettisistä materiaaleista tai nahasta. Asus tabletin suojakotelot istuvat taulutietokoneeseen erinomaisesti, eivätkä ne pääse liikkumaan tai irtoamaan. Tyypillisesti Asus tabletin suojakotelossa on kovamuovinen kehys, johon laite istuu ja taitoksilla varustettu kansiläppä, joka on varustettu esitaitoksilla katselukulman parantamiseksi. Parhaassa tapauksessa Asus tabletin suojakotelon kansi pysyy kiinni magneetin avulla, mutta on olemassa myös muita kiinnitystapoja, kuten taitos ja kuminauha. Musta, valkoinen, sinine

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä