Asus Kotelot & Panssarilasit

Asus on jokaiselle tietokonekäyttäjälle tuttu valmistaja, sillä se on jo pidemmän aikaa valmistanut erilaisia komponentteja. Nykyään Asuksen valikoimasta löytyy myös kelpo määrä erilaisia tabletteja, joissa pyörii Googlen Android käyttöjärjestelmä.

Tuotteet

4 tuotetta

Asus Tablettien Suojakotelot ja -kuoret

Asus tabletin suojakotelo on erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen pysymistä ehjänä ja parantaa sen käyttöikää, sillä se suojaa tablettia hajoamiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Asus tabletin suojakotelot suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta sekä lialta. Asus tabletin suojakotelo parantaa laitteen selviytymismahdollisuuksia selvästi putoamisissa verrattuna tilanteeseen, jossa mitään ei olisi tabletin päällä. Mikäpä olisikaan ikävämpää, kun pudottaa arvokas laite ja särkeä se käyttökelvottomaksi. Lähestulkoon kaikki Asus tabletin suojakotelot ovat kansiomallisia, eli ne suojaavat laitetta sekä sivuilta, takaa että myöskin edestä. Kansiomallisessa Asus tabletin suojakotelossa laitteen näyttöä suojaa kansiläppä, joka voidaan kääntää kirjamaisesti laitteen taakse näytön näppäilyn helpottamiseksi. Asus tabletin suojakotelo toimii samalla myös katselutelineenä, sillä kansiläppä voidaan taitella parilla eri tavalla, jolloin taulutietokone saadaan katselua helpottavaan asentoon. Netflixin, tv-sarjojen ja YouTube klippien katsominen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Useimmiten Asus tabletin suojakotelo myös sammuttaa taulutietokoneen näytön samalla, kun se suljetaan. Näyttö myös avautuu automaattisesti Asus tabletin suojakotelon avautuessa, mikä on näppärä ominaisuus.

Asus tabletin suojakotelot on valmistettu tyypillisesti synteettisistä materiaaleista tai nahasta. Asus tabletin suojakotelot istuvat taulutietokoneeseen erinomaisesti, eivätkä ne pääse liikkumaan tai irtoamaan. Tyypillisesti Asus tabletin suojakotelossa on kovamuovinen kehys, johon laite istuu ja taitoksilla varustettu kansiläppä, joka on varustettu esitaitoksilla katselukulman parantamiseksi. Parhaassa tapauksessa Asus tabletin suojakotelon kansi pysyy kiinni magneetin avulla, mutta on olemassa myös muita kiinnitystapoja, kuten taitos ja kuminauha. Musta, valkoinen, sininen, punainen, oranssi, pinkki ja ruskea ovat Asus tabletin suojakoteloista suosituimmat värit, joten jokaisen mieltymyksiin löytyy varmasti oma värisävy. Asus tabletin suojakotelo onkin siis edullinen tapa tehdä omasta tabista persoonallinen ja tyylikäs. Kevyen ja ohuen rakenteensa vuoksi Asus tabletin suojakotelot ovat lähes huomaamattomia lisätarvikkeita, jotka toimivat tablettisi edullisena vakuutuksena, sillä korjaaminen tai uuden ostaminen on aina melko tyyristä puuhaa. Asus tablet suojakotelot ovat paitsi tyylikkäitä, myös näppäriä käyttää ja parantaa itse tabin käyttökokemusta.

Asus tabletin suojakoteloiden lisäksi tarjoamme monia muitakin lisätarvikkeita laitteeseesi, kuten latauskaapeleita, kosketusnäyttökyniä, varavirta voimapankkeja ja jopa näytön suojalaseja. Myös näitä löytyy monissa eri väreissä ja saat varmasti entistä enemmän irti laitteestasi.

Asus tabletin suojakotelot ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.