Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy A03s Screenor Smart Lompakko Suojakotelo, Musta
  • Samsung Galaxy A03s Screenor Smart Lompakko Suojakotelo, Musta
  • Samsung Galaxy A03s Screenor Smart Lompakko Suojakotelo, Musta
  • Samsung Galaxy A03s Screenor Smart Lompakko Suojakotelo, Musta Samsung Galaxy A03s Screenor Smart Lompakko Suojakotelo, Musta

Screenor

Samsung Galaxy A03s Screenor Smart Lompakko Suojakotelo, Musta

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: pe 19 heinä - ti 23 heinä

Erinomainen suojaavuus

Tyylikäs Samsung Galaxy A03s puhelimen musta Screenor Smart suojakotelo on valmistettu käsityönä korkealuokkaisista materiaaleista. Kotelo näyttää hyvältä, tuntuu miellyttävältä ja kestää mainiosti käyttöä. Hyvin puhelinta suojaava kotelo monenlaisiin tarpeisiin! Ympäristöystävälliset pintamateriaalit Screenor Smart suojakotelon pintamateriaali on Eko-nahkaa, joka on valmistettu ilman haitallisia kemikaaleja ympäristöystävällisistä materiaaleista. EU-asetusten mukaisesti testattu materiaali on hengittävä ja helppohoitoinen. Huippuunsa viritetty käytännöllisyys ja suojaavuus Suomessa suunnitellun Screenor Smart suojakotelon kansiläppä sulkeutuu jämäkästi magneetin avulla, eikä sisäpuolen korttitaskuihin asetetut kortit pääse putoamaan vauhdikkaammassakaan menossa. Kotelon sisäpuolella on kolme korttipaikkaa sekä setelitasku. Kotelo suojaa puhelinta tehokkaasti joka suunnasta ja näppäimiin sekä liitäntöihin pääseminen on vaivatonta. Ulkonäön kruunaa sulava viimeistely ja käytettävyyden puolestaan kotelon taittuminen hyvään katselukulmaan esimerkiksi videoita varten.

19,99€

TukkuClub hinta 18,99€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!