Xiaomi Redmi Note 10 Pro Kuoret

Xiaomi Redmi Note 10 Pro on maaginen älylaite! Ethän halua sen menevän rikki yllättäen? Me emme ainakaan, joten suosittelemme hankkimaan laitteelle asianmukaiset suojakuoret. Lisäksi läpälliseen koteloon saat kätevästi mukaasi kortit ja setelit.

Tuotteet

4 tuotetta

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, enemmän mitä osasit odottaa!

Vau! Xiaomi Redmi Note 10 Pro 5G -puhelimessa on uskomattomia ominaisuuksia! Huomattavan suuri 5020 mAh akku oikeasti nopealla yli 30 watin pikalatauksella. Reilu 6,67” amoled -näyttö 120 hertsin virkistystaajudella on enemmän mitä monessa tietokoneessa! Ja vieläpä kehuttu 108 megapikselin neloiskamera!

Miksi suojata Xiaomi Redmi Note 10 Pro?

Amoled näytöissä on mitä miellyttävin värintoisto ja kokemus on takuulla sulava Redmi Note 10 Pro:n mainion suorituskyvyn ja 120 Hz virkistystaajuuden ansiosta. Kääntöpuolena taas uuden näytön vaihto on kallista, joten aloita suojaaminen valitsemalla riittävä näytönsuoja. Panssarilasit ovat tosi hyviä tähän tarkoitukseen ja myös helppoja asentaa, kunhan ensin muistaa tehdä näytön asianmukaisen puhdistuksen. Valikoimamme Hydrogel-kalvo myös suojaa iskuilta, joten sitäkin kannattaa harkita - varsinkin jos haluaa pitää laitteen mahdollisimman ohuena.

Lataustekniikka on ottanut harppauksia viime vuosina. Pikalataustakin nopeampi 33 watin Mi Turbo Charge -tekniikka on moninkertaisesti nopeampi kuin vanhojen puhelimien 5 watin lataus. Näin suuri 5020 milliampeeritunnin akku täyttyy vauhdikkaasti, turbonopeudella! Meiltä saat Redmi Note 10 Pro:hon tarvittavat piuhat ja laturit, jotka voit esimerkiksi viedä kesämökin vakiovarusteeksi.

Puhelimen 108+8+5+2 neloiskamera on kehuttu, ja sillä saat taltioitua parhaimmat hetket niin arjesta kuin erityistilaisuuksista. Jos valokuvauksesta on muodostunut intohimo puhelimen myötä, niin kannattaa laajentaa puhelimen muistia muistikortilla ja harkita selfietikkua, löydät tuotteet verkkokaupastamme. Popsocket-puhelinpidike voi auttaa vakauttamaan kuvien ottamista ja se on muutenkin kätevä apuväline, vaikkapa asettamalla puhelin pöydälle katselukulmaan.

Xiaomi Redmi Note 10 Pron takakamerayksikkö koostuu nykyajalle tyypillisesti useasta linssistä ja on hiukan ulkoneva puhelimen runkoon nähden, joten käyttämällä suojakuoria vältät naarmuttamasta linssejä ja myös estät puhelimen keikkumisen pöydällä. Kuoria on monenlaisia ja voit valita itsellesi sopivimman valikoimastamme. Lompakkokoteloon saat sujautettua maksukortit ja setelit. Takakuorella pidät puhelimen ohuempana ja paremmin taskuun sopivana. Liimaamalla korttitaskun takakanteen saat kortit mukaan ja vältät peittämästä näyttöä, joten puhelimen yhden käden käyttö sujuu paremmin. Kysy lisää osaavalta ja ystävälliseltä henkilökunnaltamme! Älä jätä puhelintasi alastomaksi, tilaa sille jotain suojaavaa päälle!