Xiaomi Redmi 9C / 9C NFC Kuoret

Redmi 9C / 9C NFC kuorten ensisijainen tehtävä on tuoda turvaa puhelimen käyttöä varten. Siinä onnistut ehdottomasti helpoiten hankkimalla Q&E-panssarilasin, joka takaa näytön säilymisen upouutena.

Tuotteet

5 tuotetta

Xiaomi Redmi 9C / 9C NFC kuoret pelastavat puhelimesi

Xiaomi on tuonut markkinoille super edullisen älypuhelimen, joka kantaa nimeä Redmi 9C / 9C NFC. Puhelimen suositushinta Suomessa on 129 euroa, joten se on erinomainen valinta esimerkiksi lapselle ensimmäiseksi älylaitteeksi. Tässä tapauksessa suojaus on entistäkin tärkeämpää, sillä aika ajoin puhelin saattaa kokea kovaakin kohtelua lasten pienissä ja nopeissa kätösissä. Valikoimamme suojakuoret ja -kotelot ovat onneksi suunniteltu kestämään, joten niiden avulla hankit suoraan laitteelle lisää elinikää. Redmi 9C / 9C NFC:lle meiltä löytyy lompakko suojakoteloita monissa upeissa ja pirteissäkin väreissä, joten puhelin ei pääse katoamaankaan niin helposti. Kotelo on myös astetta suojaavampi kuin perinteinen suojakuori, kiitos kansiläpän, joka taittuu tarvittaessa myös katselutelineeksi vaikkapa YouTube -videoita varten. Suojakoteloissa on paikka kolmelle kortille, sekä erillinen setelitasku, joten kaikki tarvittava kulkee näppärästi aina mukana.

Mikä tuote on ohut, mutta suojaava Redmi 9C / 9C NFC puhelimelle?

Tähän kysymykseen ehdoton ykkösvastaus ja todella suosittu vaihtoehto valikoimastamme on Ultraohut suojakuori, jota on myös saatavilla Redmi 9C / 9C NFC puhelimelle. Se on todella ohut ja huomaamaton, sekä täysin läpinäkyvä, eli et edes huomaa kuoren paikallaan oloa. Sen avulla Redmi 9C / 9C NFC:n komeat alkuperäiset värit jäävät myös mukavasti näkyviin. Ultraohut suojakuori säilyttää puhelimesi ihanan virtaviivaisena, sillä se on vain 0,5 mm paksu. Kaikki näppäimet ja liittimet säilyvät edelleen käytössäsi normaalisti, joten kuoria ei edes tarvitse ottaa pois esimerkiksi latauksen aikana tai musiikkia kuunnellessasi. 

Lisätarvikkeilla Redmi 9C / 9C NFC:stä kaikki irti

Mikäli tykkäät käyttää puhelimessasi rungon peittäviä suojakuoria koteloiden sijaan, mutta haluat silti kuljettaa kortteja näppärästi mukanasi, niin hätähän ei ole todellakaan suuri! Olemme keksineet tähän ratkaisun ja ne ovat korttitaskut. Ne saat näppärästi liimattua suoraan Redmi 9C / 9C NFC:n takaosaan, jossa se pysyy paikallaan tehokkaan liimapinnan ansiosta. Korttitaskuun mahtuu jopa neljä korttia, sekä niitä on saatavilla mm. silikonisia ja pehmeitä versioita toinen toistaan upeimmissa väreissä! Korttitasku on täydellinen kaveri Xiaomi Redmi 9C / 9C NFC kuorien kanssa käytettävyyttä arvostavalle henkilölle. Lisätarvike -osiossamme on myös paljon muita hienouksia, joten eikun rohkeasti tutustumaan!