Puhelimen korttitaskut

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman persoonallisia korttitaskuja. Korttitaskuun saat laitettua jopa neljä korttia. tasku kiinnitetään puhelimen tai suojakuoren takaosaan. Näin teet puhelimestasi huomattavasti monikäyttöisemmän, vaikka et käyttäisikään lompakkokoteloa.Inkit korttitaskut ovat materiaaliltaan vegaanista nahkaa ja ne on suunniteltu kestämään käyttöä. Taskun voi myös irroittaa ja asettaa uudestaan toiseen kuoreen. Liimapinnan likaantuessa usean irroittamisen johdosta voi sitä puhdistaa kylmällä vedellä ja antamalla sen kuivua noin kymmenen minuuttia. Valikoimassamme olevat kuviot vastaavat Inkit suojakuorien mallistoa, joten voit tehdä suojakuoresta ja lompakkotaskustasi täydellisesti yhteensopivan kokonaisuuden, tai yhdistää kaksi täysin poikkeavaa designia juuri mielesi mukaan - vain mielikuvitus on rajanasi!

Puhelimen korttitaskut

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Puhelimen korttitasku - tyylikäs uutuus

     Valikoimamme uusin tulokas ovat Inkit korttitaskut, jotka sointuvat täydellisesti puhelimesi ja suojakuorien kanssa yhteen. Kuoseja taskuille on yli 100 ja tuomme niitä jatkuvasti lisää valikoimaamme. Kuvioista löytyy mieluinen varmasti kenelle tahansa! Kuvioita on monista erilaisista kukkakuvioista ja graafisista designeista aina pääkalloihin asti. Voit yhdistää kuvioidun taskun vastaavaan suojakuoreen jolloin kokonaisuus on erittäin tyylikäs. Voit myös leikitellä kuoseilla ja yhdistää kaksi aivan erilaista kuviointia täysin eri värimaailmasta, jolloin vain taivas on rajana lopputuloksen kanssa! Voit tietysti käyttää jotain yksinkertaisempaa yksiväristä kuorta, jos haluat pitää kokonaisuuden hillittynä. Korttitaskun voit myös asettaa suoraan puhelimeen, jos et halua suojakuoria käyttää puhelimesi kanssa. 

     Kestävä ja käytännöllinen

     Monet ihmiset eivät halua puhelintaan suojata lompakkokotelolla, jossa on kansiläppä, vaan haluavat puhelimen näytön olevan kokoajan nopeasti käytettävissä. Tilanne on hyvin ymmärrettävissä, mutta samalla menetetään korttien kuljettamisen mahdollisuus puhelimen mukana. Korttitasku on vastaus tähän ongelmaan ja taskussa oleviin kahteen taskuun voit asettaa jope neljä eri korttia, joten normaalista päivästä selviät sen avulla jopa täysin ilman lompakkoa.

     Korttitasku on valmistettu kestävästä vegaanisesta nahasta, joka kestää hyvin kulutusta. 

     Korttitasku kiinnittyy liimapinnalla, jonka voi irroittaa ja siirtää vaikka uuteen suojakuoreen, tai vaikka vain asetella paremmin kuoreen. Jos taskua irroittaa puhelimesta useamman kerran, vo

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä