OnePlus 6 kuoret

OnePlus 6 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. OnePlus 6 kuorien valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä omia tarpeita materiaalin, mallin ja ominaisuuksien suhteen. Tämän jälkeen on helppo vertailla eri vaihtoehtoja, jotta löydät käyttöösi sopivimman vaihtoehdon. Lompakko mallinen OnePlus 6 kuori on kätevä vaihtoehto, sillä saat kuljetettua tärkeimmät korttisi laitteesi mukana. Toisten käyttöön sopivin vaihtoehto on ohut taustakuori, joka ei kasvata laitteesi kokoa, joten se mahtuu edelleen farkkujesi taskuun. Käyttöösi sopivimman vaihtoehdon löydettyäsi muistathan viimeistellä suojauksen panssarilasilla, joka suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Toimitamme kaikki OnePlus 6 tilaukset supernopealla ja ilmaisella toimituksella. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

OnePlus 6

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus 6 kuoret – Vertailemalla tuotteita löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon

     OnePlus 6 julkaistiin keväällä 2018 uusimmaksi tulokkaaksi OnePlus perheeseen, korvaamaan vuotta aikaisemmin julkaistu OnePlus 5. Se on varusteltu suurella lähes koko etuosan kattavalla näytöllä. On hyvin tärkeää suojata OnePlus 6 kuorilla ja tarvittavilla lisävarusteilla. OnePlus 6 kuorien valinta kannattaakin aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitsee. Haluatko, että kuoret ovat mahdollisimman suojaavat? Tai antavat mahdollisimman hyvän näppi tuntuman laitteeseesi? Vai haluatko, että OnePlus 6 kuoret tekevät laitteestasi tyylikkään näköisen? Mietittyäsi tarpeitasi OnePlus 6 suojauksen suhteen on helppo tutustua valikoimaan ja vertailla eri vaihtoehtoja ja niiden ominaisuuksia, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

     OnePlus 6 kuoret – Lompakkokotelo on kätevä vaihtoehto laitteen suojaukseen

     Lompakkomalliset kotelot ovat nousseet viime aikoina suureen suosioon niiden kätevyyden takia. Kadulla kävellessä lompakkokoteloita näkee yhä enemmän ja enemmän ihmisillä puhelimien turvana. Kauppaan lähtiessä ei tarvitse aina kantaa painavaa lompakkoa, sillä lompakkomalliseen OnePlus 6 kuoreen saat sujautettua tarvitsemasi maksukortit mukaan. Lisäksi lompakkokotelon läppä suojaa laitteesi näyttöä naarmuja ja iskuja vastaan sen ollessa repussasi tai laukussasi. Yhdistä koteloon lempivärisi ja on tuotteen mieluisuus sinulle taattu.

     Jos lompakkokotelot eivät ole makuusi, vaan etsit jotain ohuempaa suojaa, niin on silikonimainen ultraohut suojakuori loistava vaihtoehto. Se on lähes huomaamaton, sillä se on läpinäkyvä ja ainoastaan 0,5mm paksu. Lisäksi ultraohut suojakuori antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseesi ja istuu laitteesi p&aum

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä